Tadića čeka uspeh, Tomu promene!

Izborna numerologija

Tadića čeka uspeh, Tomu promene!

Politika -
Na osnovu brojeva na glasačkom listiću numerolozi predviđaju kako će stranke proći na predstojećim izborima 6. maja

BEOGRAD - Moć i vlast za prvog.Ko će kako proći na izborima 6. maja lako može da se predvidi, tvrde numerolozi. Jer, već broj pod kojim je stranka navedena na izbornom listiću, tvrde oni, dobrim delom joj „određuje sudbinu“.

Vladimir Vlajić, astrolog i numerolog, tvrdi da nije slučajno to što su predajući svoje izborne liste stranke „pikirale“ broj na glasačkom listiću.

- Svaki broj ima svoju simboliku i značenje. Broj jedan, koji je zauzela DS, nosi simboliku Sunca i označava moć i vlast, ljude na položaju - kaže Vlajić.

Kad je reč o broju dva, koji na listiću zauzimaju radikali, on nosi simboliku Meseca, te predstavlja izraženi patriotizam, ali i subjektivne stavove.

- Mesec se najbrže kreće, pa su česte promene i cepanja. Očekivanja su velika, ali dolazi do pada - kaže naš sagovornik.

Na glasačkom listiću URS je zaveden pod brojem tri, koji je, kaže Vlajić, uvek dobra zaštita i predstavlja srećne okolnosti.

- Dobro će proći na izborima, naročito u centralnoj Srbiji i centru Beograda. Na neki način će odlučivati o sudbini nastupajuće vlade - kaže Vlajić.

Broj četiri, pod kojim je upisan LDP, nosi simboliku Saturna, a on uvek simbolizuje ograničenja.

- Želja da se ostane dosledan principima dovodi do uspeha, ali ne sada. Naglašava potencijale na narednim izborima, ali ne i u ovim. Proći će dobro, ali teško ulazi u vladajuće strukture.

Petici potrebna pomoć

Broj pet, gde se su se našli naprednjaci, simbolika je Merkura, koji uvek predstavlja promene.

- Uspeh je moguć uz podršku dve manje stranke. Merkur uvek predstavlja promene.

Toma Nikolić rođen je u znaku Vodolije, a ovo je dobar period za njih. Simbolika neočekivano dobrog uspeha, ali je potrebno usmeravanje i podrška - tvrdi Vlajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track