JA IMAM SAMO JEDNOG BOGA Gašić junior u oca gleda ko u ikonu
Foto: Zorana Jevtić

Bratislavu Gašiću se sin divi preko Fejsbuka

JA IMAM SAMO JEDNOG BOGA Gašić junior u oca gleda ko u ikonu

Politika -
Milan Gašić emocije prema tati podelio na društvenoj mreži, ali je brže-bolje obrisao poruku kada smo ga pozvali

BEOGRAD - Sin ministra odbrane Bratislava Gašića Milan postavio je na Fejsbuk profil sliku na kojoj se vidi kako sedi na kauču i s divljenjem gleda u sliku svog oca na zidu, a sve to je začinio komentarom, što je izazvalo buru na društvenim mrežama.- Kad te pogledam u oči, dobijem snagu koja me pokreće za sve u životu i motivaciju bez koje ne mogu napred - napisao je Milan uz sliku. Međutim, dok je u jednom trenutku prema ocu iskazao divljanje, već sledećeg trenutka, kada smo kontaktirali s njim, brže-bolje je izbrisao poruku. Razlog je, kako su nam objasnili u Gašićevom kabinetu, to što ne želi da se iko sprda s tim što je njegova ljubav prema ocu iskrena.- Ministar Gašić je vezan za svoju decu, kao i oni za njega. Oni su sada odrasli, ali su mu zahvali na svemu što je za njih kao roditelj učinio. Milan je samo hteo da zahvali ocu. Šta ima loše u tome da se pokazuje ljubav prema roditeljima? To su, valjda, najvažnije vrednosti - kažu u kabinetu ministra.

Inače, umetničku sliku, na kojoj je lik Bratislava Gašića, rađen u tehnici „ulje na platnu“, ministar je dobio od vlasnika najveće kruševačke privatne firme „Viva 92“ pre nekoliko godina, dok je bio gradonačelnik Kruševca. Gašić je ranije za Kurir kazao da je sliku uredno prijavio nadležnim državnim institucijama.- To je ulje na platnu, na kojem je moj portret, Lazarica i obeležja grada Kruševca. Slika je okačena u dnevnoj sobi u vikendici - rekao je tada.(S. M.)

Sin fudbalerIZMAKLA MU ZVEZDAMilan Gašić je, inače, jedan od trojice sinova ministra odbrane, fudbaler, a trenutno igra za OFK Beograd. Međutim, u javnosti se digla bura kada se prošle godine pojavio na prozivci igrača Crvene zvezde. Ministar Gašić se tada pravdao da nije bilo protekcije i da je njegovog sina zvao potpredsednik kluba Nebojša Čović. Na kraju, mladi Gašić ipak nije zaigrao za Zvezdu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track