DAČIĆ ZA PORTAL KURIR: Miša Banana mi pričao o svojim ljubavnim avanturama!
Foto: Marina Lopičić

Afera o tajnim snimcima trese Srbiju

DAČIĆ ZA PORTAL KURIR: Miša Banana mi pričao o svojim ljubavnim avanturama!

Politika -
Volele su ga žene, a i on njih. Ne bih sada da pominjem imena, ali bilo je tu pevačica, zgodnih žena, poznatih i nepoznatih, kaže lider SPS

Ivica Dačić i Rodoljub Radulović tokom susreta, koje su snimili operativci BIA, razgovarali su, između ostalog, i o ljubavnim avanturama Miše Banane!

Ovo za portal Kurir otkriva upravo Dačić.

Foto: Printscreen Krik.rs
Foto: Printscreen Krik.rs

- Zar vi zaista mislite da smo mi pričali o stvarima za koje je optužen, a onda i osuđen Radulović?! I to pored trojice policajaca koji su me uvek pratili?! U to vreme optužnica niti je postajala, niti sam ja znao da je on pod prismotrom?! Mi se poznajemo godinama. Pričali smo o raznim temama, porodici, sportu, deci, tenisu jer je on bio u Teniskom savezu... Ali najčešće mi je pričao o svojim ljubavnim avanturama. Volele su ga žene, a i on njih. Ne bih sada da pominjem imena, ali bilo je tu pevačica, zgodnih žena, poznatih i nepoznatih - priča Ivica Dačić.

Inače, kako smo već objavili, video snimci nastali tokom 2008. i 2009. godine na kojima se vidi da su se sa Radulovićem viđali Dačić i njegovi najbliži saradnici snimila je BIA! Oni su ove snimke, ali i još neke na kojima su pevačice Ana Nikolić i Mia Borisavljević dostavili Tužilaštvu za organizovani kriminal vrlo brzo pošto su i snimljeni.

S. Vojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track