STEFANOVIĆ: Nije se Vučić viđao sa kriminalcima
Foto: Dado Djilas

Posle afere sa snimcima

STEFANOVIĆ: Nije se Vučić viđao sa kriminalcima

Politika -
Dačić i Pajtić govore isto, poput koalicionih partnera, i nije im problem što se Dačić sastao i družio sa Mišom Bananom, nego je problem što se to pojavilo u medijima. I Pajtiću nije problem što ti susreti traju godinama, nego je problem da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili neće i to priča čovek koji ni danas nije na svom radnom mestu i ne radi ono za šta ga plaćaju građani Vojvodine, rekao je ministar

BEOGRAD - I Pajtić i Dačić govore isto, komentarisao je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović događaje nakon objavljivanja snimaka susreta lidera SPS sa Rodoljubom Radulovićem, ocenivši da je vreme da SNS pošalje jasan signal kakvu Srbiju želi i kako to postići.

(VIDEO) Ovo su snimci sastanka Miše Banane s vrhom srpske policije

"Danas i Pajtić i Dačić govore istu stvar, poput koalicionih partnera, i nije im problem što se Dačić sastao i družio sa Mišom Bananom, nego je problem što se to pojavilo u medijima. I Pajtiću nije problem što ti susreti traju godinama, nego je problem da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora ili neće i to priča čovek koji ni danas nije na svom radnom mestu i ne radi ono za šta ga plaćaju građani Vojvodine", rekao je za Stefanović za Tanjug, uz opasku da je užasno koliko "duplih aršina svakodnevno gledamo".

On je kao primer naveo pisanje CINS-a i BIRN-a o Zapadnoj Tamnavi, navodeći da i kada takvo pisanje nije istinito onda su to uvažene demokratske institucije, "a kada iste pišu o susretu Dačića sa Rodoljubom Radulovićem onda su to institucije koje rade pod okriljem Aleksandra Vučića", koje, kako je dodao, inace o njemu pišu sve najgore od svog postojanja.

Foto: Printscreen Krik.rs
Foto: Printscreen Krik.rs

"Nije se Vučić viđao sa kriminalcima i to je ono što je istina i to očigledno neke ljude boli i neće on da plaća reket medijima koji pokušavaju na najgori mogući način da pišu svakog dana, izmišljajući o njegovoj porodici, ocu i majci", rekao je Stefanović i dodao da Vučić neće podleći takvoj vrsti pritisaka.

"I to nije problem ni Dačiću, ni Pajtiću i nije problem što Dačića nema u tim novinama u negativnom kontekstu pet godina, a o Vučiću pišu svaki dan", dodao je Stefanović.

Dodao je i da određene interesne grupe pokušavaju da stvore veoma lošu i tešku atmosferu u Srbiji i to u trenutku kada zemlja beleži konstantno bolje ekonomske rezultate, ali da je uveren da većina građana podržava odgovornu, poštenu politiku koju predstavlja Vučić, a ne kriminalnu politiku uništavanja zemlje.

Zato će, kako je najavio, na Predsedništvu SNS zatražiti da se o svemu tome ozbiljno razgovara, jer je vreme da SNS pošalje jasan signal šta želi u Srbiji i kako želi da nastavimo da Srbija zaista ide napred.

"Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora o tome će odlučiti Vučić, predsednik stranke, ali mi hoćemo da pokazemo da Srbija može mnogo bolje napred, da može sa ozbiljnim, vrednim i poštenim ljudima da ima svoju budućnost", poručio je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track