VUČIĆ O PRISLUŠKIVANJU: To što Pajtić neće na poligraf, govori o tome da laže
Foto: Reuters

Premijer zadovoljan reakcijom nadležnih organa

VUČIĆ O PRISLUŠKIVANJU: To što Pajtić neće na poligraf, govori o tome da laže

Politika -
Ja se time nisam lično bavio... ne zanimaju me političke igrarije, rekao je Vučić

STRAZBUR - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da su u slučaju "prisluškivanje" svi nadležžni držžavni organi reagovali veoma ozbiljno i da rade svoj posao.

"Ja se time nisam lično bavio... ne zanimaju me političke igrarije", rekao je Vučić novinarima u Strazburu, i podsetio da on kao predsednik vlade ima drugačije obaveze i odgovornosti prema građanima.

"Mislim da je svim ljudima jasno da, ako izbegavate da se na poligrafu izjasnite i da kažete da li je nešto tačno ili ne, znači da ne govorite istinu ili da nešto krijete", primetio je premijer.

Bojan Pajtić, Foto: Dragan Kadić
Bojan Pajtić, Foto: Dragan Kadić

"Moj posao je da se bavim napretkom Srbije, ozbiljnim pitanjima i da na odgovoran način zastupam našu zemlju i to ću uvek u budućnosti da radim. A u te politikantske igrarije i to da li će neko da ima pet ili šest odsto i koliko još dugo čvrsto može da se drži za svoju fotelju, to mene ne zanima", poručio je premijer.

On o svemu drugom, kako je istakao, ne bi ni da govori, tim pre ššto veruje da su "svi ljudi u Srbiji sve perfektno razumeli".

"Država reaguje veoma ozbiljno, nisam se lično time bavio, ali svi nadležni državni organi reaguju veoma ozbiljno, i vidim da su sve mere preduzete", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track