Jovičić: Pajtić i Udovički da odu na poligraf
Foto: Nemanja Pančić

Afera prisluškivanje

Jovičić: Pajtić i Udovički da odu na poligraf

Politika -
Iako se čitava "afera" oko reketiranja ruši kao kula od karata i nazire se ko je u stvari kriminalac i lažov, ipak pozivam Bojana Pajtića i Lidiju Udovički da urade isto i urade test. Čekamo rezultate, naveo je potpredsednik Izvršnog odbora SNS

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora SNS Aleksandar Jovičić pozvao je danas lidera DS Bojana Pajtića i Lidiju Udovički da odu na poligrafsko ispitivanje, bez obzira što se, tvrdi, "čitava "afera" u vezi reketiranja ruši kao kula od karata".

"Iako se čitava "afera" oko reketiranja ruši kao kula od karata i nazire se ko je u stvari kriminalac i lažov, ipak pozivam Bojana Pajtića i Lidiju Udovički da urade isto i urade test. Čekamo rezultate", naveo je Jovičić u izjavi dostavljenoj medijima.

On je podsetio da je direktor JP "Elektromreža Srbije" Nikola Petrović prošao poligraf test u policiji, na koji se dobrovoljno javio.

Petrović je prošao poligraf povodom optužbi da je u vezi s gradnjom vetroparkova ucenjivao američku kompaniju Kontinental vinds.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track