AMBASADOR IRAKA: Stalo nam je da Srbija bude jaka
Foto: Twitter Printscreen

Vlada Srbije

AMBASADOR IRAKA: Stalo nam je da Srbija bude jaka

Politika -
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Republike Irak Falaha Abdulhasana Abdulsadu i u razgovoru ocenili da su odnosi dveju zemalja dobri i prijateljski i da postoje velike mogućnosti za njihov dalji razvoj, posebno kada je reč o ekonomskoj saradnji.

Premijer Vučić izrazio je zahvalnost ambasadoru Abdulsadi na saradnji i ličnom doprinosu razvoju odnosa Srbije i Iraka, poželevši mu uspeh u budućem radu, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

Ambasador Iraka rekao je da je njegovoj zemlji stalo da Srbija bude politički i ekonomski jaka, jer je važno imati jake prijatelje. Premijera Vučića je obavestio o bezbednosnoj situaciji u Iraku, zahvalivši Vladi Srbije na podršci u borbi protiv međunarodnog terorizma.

Premijer Vučić rekao je da međunarodna zajednica mora da se ujedini u borbi protiv međunarodnog terorizma. Ambasador Abdulsada izrazio je nadu da će premijer Vučić, na poziv predsednika iračke vlade, uskoro posetiti Irak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track