(FOTO) KAD SE ŽENI NIKOLA PRELEVIĆ: Socijalisti išli po mladu pa se veselili uz Ivicu i Bekutu!
Foto: Privatna Arhiva, Svadba, Ivica Dačić

Ceo vrh SPS na svadbi šefa odborničke grupe

(FOTO) KAD SE ŽENI NIKOLA PRELEVIĆ: Socijalisti išli po mladu pa se veselili uz Ivicu i Bekutu!

Politika -
Ivica Dačić s pevačicom otpevao duetsku pesmu Cece i Željka Šašića „Ko na grani jabuka“, a mikrofona se latila i Ana Bekuta.
1 / 7 Foto: Privatna Arhiva, Svadba, Ivica Dačić

Šef socijalista u Skupštini grada Nikola Prelević stao je na ludi kamen prošlog vikenda, a da je svadba bila nesvakidašnja, svedoči i to što su svatovi po mladu išli sa slikom bivšeg lidera stranke i predsednika SFRJ Slobodana Miloševića!

Delić atmosfere sa slavlja otkrio je predsednik socijalističke omladine Đorđe Đoković, koji je na Instagram postavio sliku sa svadbe, uz komentar „Kada se socijalista ženi, to izgleda ovako“. Na slici se vidi kako lider SPS Ivica Dačić pozira sa omladincima s raširenom zastavom SPS.- Svadba je bila vesela, a gosti su mahom bili članovi SPS. Dačić je, naravno, izveo svoj uobičajeni repertoar, a čak je s pevačicom otpevao duet Cece i Željka Šašića „Ko na grani jabuka“. Pevao je i mladoženja, a kako je Milutin Mrkonjić na svadbu poveo i svoju lepšu polovinu Anu Bekutu, i ona se latila mikrofona - kaže izvor Kurira.

Mladoženji je kum bio Nikola Nikodijević, šef beogradskog odbora SPS i predsednik Skupštine Beograda. Na svadbi su bili gradski menadžer Goran Vesić i socijalista Branko Ružić. Inače, mladoženjina izabranica je Tatjana Rakas, koja vodi finansije u Partizanu.(D. L.)

Strah od letenjaANTIĆ SE RADOVAO ZBOG OTKAZIVANJA LETAZamenik predsednika SPS Aleksandar Antić otišao je ranije sa svadbe zbog službenog puta, ali ipak se vratio jer mu je let pomeren. Kako je rekao, laknulo mu je jer ima paničan strah od letenja.- Antiću je laknulo jer se plaši putovanja avionom, pa je prokomentarisao da je dobro što se vratio na svadbu - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track