Medojević: Milo, nozdrve su ti se proširile od kokaina!

Nebojša Medojević prozvao bivšeg predsednika Crne Gore

Medojević: Milo, nozdrve su ti se proširile od kokaina!

Politika -
Lider PzP napisao na Fejsbuku da je Milo Đukanović zlikovac, diktator i da koristi kokain

BEOGRAD - Đukanović je narkoman.Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promene, optužio je lidera DPS Mila Đukanovića da koristi kokain. Medojević je na svom Fejsbuk profilu napisao da nekadašnji predsednik Crne Gore izgleda kao pravi zlikovac i da su mu „nozdrve raširene od kokaina“.

„Pravi zlikovac, zakrvavljenih očiju i nozdrva raširenih od kokaina. Nije mi jasno kako je iko mogao da poveruje da taj lik može da napravi Crnu Goru kao normalnu državu“, napisao je ovaj crnogorski političar na profilu novinarke Milke Tadić Mijović, i dodao: „To je kriminalac koji sve radi za sebe i svoju mafijašku organizaciju.“Medojević je još naveo da je Đukanović državu podredio ličnim interesima i interesima organizacije na čijem je čelu.„Crna Gora je postala član Svetske trgovinske organizacije, a nema šta da izvozi i prodaje. Mnogo veći efekat na Đukanovićevu mafijašku privredu imala je akcija ‘Balkanski ratnik’, jer je eliminisan najvažniji generator privrednog rasta“, napisao je Medojević.Prvi čovek PZP naveo je i da je Đukanović diktator koji je umislio da je faraon.(E. K.)

Vuković: Medojević je patološki lažovFunkcioner DPS Miško Vuković za Kurir kaže da je Medojević patološki lažov kome treba stručna lekarska pomoć.- Ne može se šizofrenom čoveku pomoći posle jednog odlaska kod lekara. Bespredmetno je više i komentarisati Medojevićeve izjave i naklapanja preko društvenih mreža. Taj čovek je patološki lažov i više mu niko u CG ne veruje. Uprkos svemu, Đukanović je sve jači, i to mu ne može nauditi - rekao je Vuković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja