Nikolić:Tri puta sam imao ovaku noć

Nikolić:Tri puta sam imao ovaku noć

Politika -
Mi ćemo sačekati sve rezltate ali moramo da se pohvalimo izbornim rezultatom iako ga mnogi osporavaju. Stranka je za tri godine postojanja osvojila naveće rezultate. Poštujem i broj glasova koliko je osvojio Tadić. On zna da je taj procenat velika prednost za mene u drugom krugu", naglasi je Nikolić.

BEOGRAD - Predsednički kandidat SNS-a Tomislav Nikolić rekao je da je ubeđen da će pobediti Borisa Tadića u drugom krugu predsedničkih izbora, dodajući da da poštuje glasove Borisa Tadić.

"Poštujem glasove koje je osvojio Boris Tadić, ali i on zna da taj rezultat znači veliku prednost za mene u drugom krugu", rekao je Nikolić u prvom obraćanju posle objavljivanja preliminarnih procena rezultata opštih izbora u Srbiji.

" Mi ćemo sačekati sve rezltate ali moramo da se pohvalimo izbornim rezultatom iako ga mnogi osporavaju. Stranka je za tri godine postojanja osvojila naveće rezultate. Poštujem i broj glasova koliko je osvojio Tadić. On zna da je taj procenat velika prednost za mene u drugom krugu", naglasi je Nikolić.

On je dodao da je tri puta imao ovaku noć i svaki put bio je u drugom krugu, ali sada je ubeđen da će pobediti u drugom krugu.

"Ako pobedimo nikada Srbija više neće biti poprište ovakve tiranije. Želim da od sutra počnemo razgovore i o formiranju Vlade Srbije i da ta vlada pokaže da je sve moglo i ranije da se uradi. Mi nemamo više godina za trošenje. Mi ćemo dobiti novu vladu sa novim idejama", rekao je Nikolić.

On je izrazio nadu da će lista "Pokrenimo Srbiju" koju predvodi SNS, već u ponedeljak početi pregovore o formiranju nove vlade.

Prema proceni CeSID-a, Tadić je osvojio 26,7 odsto glasova, a Nikolić 25,5 odsto, dok je na parlamentarnim izborima lista koju predvode naprednjaci osvojila 24,7 odsto, a lista demokrata 23,2.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track