ČANAK, JOVANOVIĆ, TADIĆ: Vlast obmanjuje rejtingom, imamo 14 odsto
Foto: Marina Lopicic, Dragan Kadic

Izbori

ČANAK, JOVANOVIĆ, TADIĆ: Vlast obmanjuje rejtingom, imamo 14 odsto

Politika -
BEOGRAD - Predizborna koalicija tri stranke - LDP,LSV i SDS, tvrdi da se poslednjih dana vodi brutalna orkestrirana kampanja uperena protiv stranaka i koalicija proevropske demokratske opozicije, te da put ka normalnoj Srbiji vodi preko promene vlasti.

U saopštenju tri stranke navodi da fantomske agencije za istraživanje javnog mnjenja i mediji pod kontrolom Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera, koji su sve, samo ne objektivni, nepristrasni i nezavisni, konstantno čitavu javnost obmanjuju lažnim podacima o rejtinzima stranaka.

"Poručujemo onima koji nameravaju da kampanju vode na ovako prljav i podmukao način da u tome neće uspeti, kao što neće uspeti da od javnosti sakriju rejting liste Boris Tadić-Čedomir Jovanović-Savez za bolju Srbiju- LDP, LSV, SDS koji trenutno, prema svim validnim i verodostojnim istraživanjima, iznosi 14 odsto", navodi se u saopštenju.

Oni poručuju da će biti najodlučniji i najistrajniji u njihovom cilju da Srbija postane normalno, pristojno i evropsko društvo.

"Put do takve Srbije vodi preko promene vlasti koja je samoj sebi svrha i koja čini sve da produži katastrofalnu situaciju u kojoj se nalazi čitavo društvo i zbog koje trpi svaki građanin ove zemlje", smatraju u toj koaliciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track