NOVA POŠTA U MIRIJEVU: Koristiće je 21.000 stanovnika
Foto: Beta Milos Miskov

Akcija 52 pošte za 52 nedelje

NOVA POŠTA U MIRIJEVU: Koristiće je 21.000 stanovnika

Politika -
BEOGRAD - Direktor "Pošte Srbije" Milan Krkobabić danas je u naselju Mirijevo u beogradskoj opštini Zvezdara otvorio novu poslovnicu, kao deo akcije koju to preduzeće sprovodi od početka godine "52 pošte za 52 nedelje".

Uslugu nove pošte koristiće skoro 10.000 domaćinstava, što je blizu 21.000 stanovnika, kao i 1.000 preduzeća i ustanova. Krkobabić je na otvaranju rekao da je u centru Mirijeva već otvorena jedna pošta i da je cilj da to preduzeće pokrije sve delove grada.

Najavio je nastavak akcije "52 pošte za 52 nedelje", i naveo da će se to preduzeće truditi da istovremeno razvija usluge i u Beogradu i u selima. "Pošta Srbije otvara nove poslovnice i zapošljava nove ljude, a 15.000 ljudi ima sigurnu platu", rekao je Krkobabić. Pošta u Mirijevu ima posebno prilagodjen prostor za specijalizovano prodajno mesto post-šop gde se može naći prigodan poklon za sve prilike.

Nova pošta u Mirijevu, čiji je poštanski broj 11128 Beograd 78, sve poštanske i platne usluge obavljaće na četiri šaltera sa 10 zaposlenih radnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track