KRSTIĆ: Šešelj donosi haos i beznađe ŠEŠELJ: Krstić bi da bude intelektualac, ali mu ne ide
Foto: FoNet

Letelo perje

KRSTIĆ: Šešelj donosi haos i beznađe ŠEŠELJ: Krstić bi da bude intelektualac, ali mu ne ide

Politika -

BEOGRAD - Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i bivši savetnik Borisa Tadića, objavio je niz tvitova u kojima oštro kritikuje lidera radikala Vojislava Šešelja, na šta ga je podstakla Šešeljeva izjava o potencijalnom puštanju na slobodu osuđenih za ubistvo nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića.

Šešelj mu nije ostao dužan, rekavši pritom da se Krstić ceo život trudi da postane intelektualac, ali da mu to nikako ne ide!

- Građanskoj Srbiji ne treba uređena evropska Srbija. Njima treba šešeljevština, haos, očaj i beznađe. U njemu se oni šepure i kao važni su - napisao je Krstić na Tviteru, a onda dodao:

- Građanskoj Srbiji Šešelj je upravo po meri. Nikavih zamerki nemaju na njega. Njima je meta Vučić koji se drznuo da predvodi evropsku Srbiju - tvitnuo je Krstić, a ni nakon toga se nije zaustavio:

- Zanimljivo je da nijedan ugledni intelektualac nije reagovao na Šešeljeve izjave o Đinđiću. Moje objašnjenje: njima to uopšte ne smeta - poentirao je on.

Šešelj mu je na to uzvratio, rekavši da je vrlo diskutabilno ko je intelektualac u celoj priči, prenosi Alo.

- Krstić se upire iz petnih žila da postane kakav-takav intelektualac, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Za njegovu informaciju skoro svi srpski intelektualci stoje uz SRS, ali su uz nas i radnici i seljaci i što je najbitnije i omladina, a on može samo da jadikuje zbog toga - rekao je Šešelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track