Gojković: Vojvodina zaslužuje bolje
Foto: Fonet Zoran Mrdja

Članica Predsedništva SNS razgovarala sa građanima

Gojković: Vojvodina zaslužuje bolje

Politika -

TEMERIN - Članica Predsedništva SNS Maja Gojković poručila je danas u Temerinu da Vojvodina nakon 16 godina neodgovorne vlasti DS zaslužuje bolje i da zato veruje da će građani na izborima 24. aprila podrškom listi "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje" glasati za budućnost.

Gojković je nakon razgovara sa građanima u Temerinu poručila da je za razvoj lokalnih sredina i čitave pokrajine potrebno da postoji bolja saradnja lokala, pokrajine i republike. Ona je rekla da Temerin može da pruži dobar kvalitet života, ali da i toj opštini, kao i drugim lokalnim sredinama u pokrajini u kojima na vlasti nije DS, nedostaje saradnja sa administracijom u AP Vojvodini.

"Verujem da će građani to promeniti na izborima 24. aprila i da će glasati za budućnost i SNS. Da bismo razvijali i lokalni nivou i Vojvodinu i Srbiju mora da postoji saradnja svih nivoa vlasti, jer samo zajedno možemo postići rezultate", rekla je Gojković, koja je prva na listi "Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje" za pokrajinske izbore. Gojković je ocenila da je Vojvodina nakon 16 godina vlasti DS uništena i nerazvijena. "Sada vidimo i da je premijer AP Vojvodine Bojan Pajtić počeo da vređa i nacionalne manjine", rekla je Gojković i navela da su nacionalne manjine "naše bogatstvo i most ka EU”.

SNS je, kako je rekla, usmerena na jačanje ravnopravnosti i tolerancije i zalaže se za AP Vojvodinu i Srbiji u kojoj niko neće vređati nacionalne manjine. Predsednik opštine Djuro Žiga rekao je da je lokalna vlast za 17 meseci počela radove na izgradnji kanalizacione mreže u dužini 3, 5 kilometra samostalno, bez podrške pokrajine, kao i da je izdvojeno 15 miliona dinara za izgradnju i rekonstrukciju trotoara, puteva, biciklističkih staza u toj opštini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track