Vučić: Ne želimo nasilje
Foto: Kurir

Vučić: Ne želimo nasilje

Politika -
Boris Tadić i Demokratska stranka ukrali su glasove od svakog od nas, na svakom mestu, na svaki način. Ali, mi nećemo odustati i nastavićemo da se borimo protiv krađe, rekao je Vučić

BEOGRAD - Ne želimo nasilje, želimo da Tomislav Nikolić pobedi na izborima, izjavio je danas zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić i rekao da Demokratska stranka može da pokuša da ukrade glasove, ali će SNS pobediti.

"Boris Tadić i Demokratska stranka ukrali su glasove od svakog od nas, na svakom mestu, na svaki način. Ali, mi nećemo odustati i nastavićemo da se borimo protiv krađe", rekao je Vučić na protestnoj vožnji automobilima ispred Republičke izborne komisije

Vučić je rekao da su vožnje održane u svim gradovima i opštinskim centrima Srbije, osim u Novom Sadu i Ivanjici, gde su, prema informacijama kojima SNS raspolaže, zabranjene.

"Pozivamo sve ljude da izađu 20. maja na izbore i donesu Srbiji promene. Ne želimo nasilje. Želimo da Tomislav Nikolić pobedi na izborima. Ne želimo nasilje i nikada nismo učestvovali u njemu. Izbor Tomislava Nikolića za predsednika jedina je šansa za promene i spas zemlje", rekao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track