BORBA ZA PRESTO U DS: Šutanovac oteo Novi Sad Pajtiću
Foto: FoNet

Neizvesno kod demokrata

BORBA ZA PRESTO U DS: Šutanovac oteo Novi Sad Pajtiću

Politika -

Šutanovac tvrdi da već ima većinu odbora uz sebe, a podršku su mu dali i Novi Sad, Novi Beograd, Zvezdara, Kovačica, Kragujevac, Niš, Vranje, Valjevo...

Dragan Šutanovac nastavio je juče da lobira po odborima DS širom Srbije kako bi na Glavnom odboru, koji bi trebalo da se održi krajem maja, lidera Bojana Pajtića naterali da Skupštinu stranke, na kojoj bi se birao novi predsednik, zakaže do kraja juna, saznaje Kurir.

- Šutanovac tvrdi da već ima većinu odbora uz sebe, a podršku su mu dali i Novi Sad, Novi Beograd, Zvezdara, Kovačica, Kragujevac, Niš, Vranje, Valjevo... Kad većina odbora to zatraži, predsednik mora da zakaže Skupštinu. U DS trenutno ima oko 140 funkcionalnih odbora, a struja koju predvodi Šutanovac već ima oko 80 uz sebe - tvrdi naš sagovornik iz DS.Šutanovac to nije hteo da komentariše. Bojan Pajtić, na pitanje da li se plaši da će ga Šutanovac pobediti, kratko je rekao za Kurir:- Nikad ne komentarišem unutarstranačke izbore za medije. Radujem se ako će biti još neki kandidat.S. Ð.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track