Nikolić: Spreman sam i za tuču

Nikolić: Spreman sam i za tuču

Politika -
Ovoga puta neće moći da bude krađe ili ćemo zaista da se tučemo kad god budu hteli da kradu. Ovog puta sam spreman da se fizički ja lično tučem na biračkom mestu na kome kradu, rekao je lider SNS

BEOGRAD - Predsednički kandidat SNS Tomislav Nikolić odbacio je danas tvrdnje Tužilaštva da nije bilo izborne krađe i najavio da će se za drugi krug predsedničkih izbora naprednjaci bolje organizovati i da su spremni da "fizički brane svaki glas".

"Ovoga puta neće moći da bude krađe ili ćemo zaista da se tučemo kad god budu hteli da kradu. Ovog puta sam spreman da se fizički ja lično tučem na biračkom mestu na kome kradu", rekao je Nikolić novinarima posle sastanka sa članovima GO stranke.

Prema njegovim rečima, neće biti zapisnika na mestu na kome se dogodi krađa i dodao da je to stav stranke.

"Svaki glas ćemo braniti fizički", najavio je Nikolić.

Republičko tužilaštvo je samo produžena ruka DS-a, rekao je NIkolić, dok je zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučih portparola Tužilaštva Tomu Zorića nazvao lažovom.

Republičko javno tužilaštvo saopštilo je ranije danas da nije bilo falsifikovanja izbornih rezultata na biračkom mestu u Pančevu, sa kojeg je džak, koji su funkcionerti SNS pokazali kao navodni dokaz izborne krađe, iznet pošto su svi glasovi evidentirani, a zapisnik upućen RIK-u bez ikakvih izmena.

Portparol Tužilaštva Tomo Zorić rekao je novinarima da je posle policijske istrage i provera utvrđeno da je džak koji se pojavio u javnosti ukraden sa biračkog mesta 57 u Pančevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track