ŠEŠELJ OTKRIVA ZA KURIR  Otrovaće me fatalna žena!
Foto: Marina Lopičić

NA KAFI SA...

ŠEŠELJ OTKRIVA ZA KURIR Otrovaće me fatalna žena!

Politika -

Ceo život sam voleo žene i u mladosti sam se tome posvećivao u zaista velikoj meri. Bilo je žena i svaku sam voleo dok sam bio s njom, rekao je Šešelj.

Lider radikala Vojislav Šešelj spremio je za Skupštinu Srbije samo dva odela jer je nabacio kilograme, a odbija da ide u šoping. Kad je reč o ženama, ne želi da kaže da li je zavodnik, već tu ocenu prepušta damama.- Ceo život sam voleo žene i u mladosti sam se tome posvećivao u zaista velikoj meri. Bilo je žena i svaku sam voleo dok sam bio s njom. Fatalnu ljubav još nemam. Fatalna će mi biti ona koja će me upucati ili otrovati - kaže on.Već posle prvog srka kafe s ekipom Kurira sam načinje bolnu temu, pa kaže da ga sopstveni gabariti ograničavaju u odabiru garderobe. Ni njemu nije baš najjasnije odakle kilogrami kad se hrani maltene kao Novak Đoković.- Kakav crni šoping? Ja i ne znam šta je to. Imam dva odela, oba su teget, ali različite nijanse. Primetiće se razlika taman toliko da me ne prozivaju da u Skupštini nosim samo jedno te isto. Ova moja težina jeste preterana, ali je stečena najzdravijom mogućom hranom. Lekari kažu da su zadovoljniji kad sam ja ovako gojazan i da ne bi valjalo da naglo mršavim. To bi bio simptom da se rak vratio. Ali dobro bi bilo za srce da izgubim od 10 do 20 kilograma - priznaje Šešelj.On ne isključuje mogućnost da mu je u lečenju raka pomogla i hemioterapija, ali veruje da ga je spasla i promena načina ishrane. Detaljno nam opisuje voćne tretmane koje primenjuje po sezonama. Trenutno je na trešnjama, a zatim iz meseca u mesec prelazi na jagode, borovnice, kupine, smokve, dinje, lubenice i crno grožđe, a sezona nara mu traje od oktobra do aprila.- Pristalica sam lagane hrane. Nisam neki mesožder, pa jedem meso jedanput ili dvaput nedeljno, a veliki sam ljubitelj slatkih stvari. Izbegavam ih, ali tako nekad naletim na neku dobru baklavu i onda, šta ću, ne mogu da odolim - kaže naš sagovornik.Prema njegovim rečima, dan počinje ruskim čajem u 5.30.- Za razliku od Aleksandra Vučića, radim jedan sat manje. Ipak on radi 25 sati dnevno, ja samo 24 - kaže Šešelj.(I. K.)

Nisu na ocaSINOVI NE VOLE DA ČITAJU KNJIGENajviše posvećenosti Šešelj je uložio u knjige i poštanske marke. Lična biblioteka dospela je do brojke od 8.000 knjiga, a ponosno kaže da se specijalizovao za srpske i jugoslovenske marke i da ima brojne komplete iz te sfere.- Žao mi je što se sinovi nisu zainteresovali za filateliju. Pokušavao sam da ih animiram, ali oni su se zapalili za „nintendo“ igrice, a posle za kompjutere i izgubio sam bitku. Žao mi je što nisu i neki ljubitelji knjiga, a kamoli filatelije - konstatuje naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track