KRALJICA MAJKA: Tašta se uvalila Tomi u rezidenciju!
Foto: Marina Lopičić

Specijalni tretman za ženinu familiju

KRALJICA MAJKA: Tašta se uvalila Tomi u rezidenciju!

Politika -

Zlatna papuča: Šef države primio Milku Ninković da živi s njim i ona sada uživa u blagodetima državne rezidencije u Užičkoj 23, u elitnom naselju Dedinje

BEOGRAD - Odnos između tašte i zeta ume da liči na minsko polje, ali predsednik Srbije Tomislav Nikolić očigledno je rešio da razbije ovaj stereotip! Šef države je, naime, svoju taštu Milku Ninković primio da živi s njim i ona sada uživa u blagodetima državne rezidencije u Užičkoj 23 na Dedinju, otkriva Kurir!Izvor Kurira blizak Predsedništvu kaže da se ovakav Nikolićev potez i očekivao.Brižan zet- Poznato je da je predsednik brižan prema majci svoje supruge Dragice, a dokaz je i to što je bila prisutna na Nikolićevoj inauguraciji, ali i ostalim važnim događajima koji su se ticali njega. To je u početku nekima bilo neobično, ali sada su se svi navikli na to - kaže naš sagovornik.Ovu informaciju potvrdila je za Kurir i lično savetnica za medije Stanislava Pak.- Tašta predsednika boravi u rezidenciji u Užičkoj - rekla je Pakova u komunikaciji s novinarom Kurira.Da li je Nikolić u tašti dobio saveznika ili ratnog druga, nismo mogli da saznamo jer nije odgovarao na Kuriru poznat broj. Ipak, politički analitičar Branko Radun šaljivo kaže da je šef države ozbiljno shvatio izreku o tašti.- Znate kako kažu u narodu: tašta je zakon! Nikolić je očigledno rešio da gradi imidž porodičnog čoveka, poput američkih predsednika koji se trude da takve slike šalju u javnost. To je znak da je u dobrim odnosima s taštom, što je pohvalno za predsednika. Jer onaj ko poštuje svoju taštu i peče rakiju sigurno će u narodu biti shvaćen kao ozbiljan čovek i domaćin - šaljivo će Radun.Preselio seNikolić se, inače, sa suprugom Dragicom preselio iz porodičnog stana na Novom Beogradu u rezidenciju sredinom avgusta 2012. Ovu zgradu na Dedinju je bivši predsednik Boris Tadić koristio za prijeme i sastanke koji nisu bili protokolarne prirode.

I lečenje na nivouAPARTMAN NA VMATomislav Nikolić oduvek pazi na svoju taštu, pa tako, prema pisanju medija, uvek osigura da u slučaju zdravstvenih tegoba o njoj vode računa najeminentniji stručnjaci. Tako je, prema pisanju medija, lečena kod najboljih doktora na Ortopedskoj klinici na Banjici, a boravila je i u apartmanima na VMA. Zauzvrat, Nikolić je imao običaj da im, kako je pisao Kurir, na dar da luksuzno upakovanu rakiju koju sam pravi - „Tominu ljutu“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track