Maja Gojković: Radulović je loša imitacija partibrejkera
Foto: Stefan Jokić, Marina Lopičić

Predsednica Skupštine o poslaniku

Maja Gojković: Radulović je loša imitacija partibrejkera

Politika -

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da u novom mandatu ne očekuje ozbiljnije probleme sa opozicijom, koju će, kažže, naučiti da čita Poslovnik, a neki poslanici će, primetila je, morati da shvate da parlament nije Tviter.

"Pokret 'Dosta je bilo' prekršio je dogovor oko izbora potpredsednika. Ne znaju šta hoće. A u politici moraš da znaš šta hoćeš. Prvo nešto tražiš, a onda hoćeš da zadiviš sajber prostor. Moraće da se uozbilje, jer će se u parlamentu ozbiljno raditi", rekla je Gojković.

Ona je dodala da su Partibrejkersi jedna od njenih omiljenih rokenrol grupa, ali je Radulović loša imitacija 'partibrejkera'", rekla je Gojković.

Radulović je, prema njenim rečima, aktivnosti u parlamentu počeo tako što je pokazao da mu je najvažnije bilo da ismeva zaposlene u toj instituciji, koji rade po 20 sati i silaze u kantinu da nešto pojedu.

"Njegov stepen shvatanja učešća u parlamentarnom životu je da fotografiše jelovnik i da među prvima u ovom sazivu proba hranu. A nije znao kako se koristi Poslovnik. Parlamentarni život je ozbiljan i mora mnogo da se uči, to nije Tviter", naglasila je Gojković.

(Tanjug/Nedeljnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track