Kladio se na svoje i ostao bez džipa!

Dokazao koliko voli svoju stranku

Kladio se na svoje i ostao bez džipa!

Politika -
Bratislav Gašić kladio se u „audi Q7” sa Žarkom Anđelkovićem iz JS da će njegova stranka imati više od 25 odbornika

BEOGRAD - Našli s Palminima da se kače.Bratislav Gašić, predsednik Okružnog odbora Rasinskog okruga najveće opozicione stranke, skupo je platio loš izborni rezultat svoje stranke. Pošto se kladio sa Žarkom Anđelkovićem iz Jedinstvene Srbije da će njegova stranka u Kruševcu imati više od 25 odbornika, Gašić sada mora da mu da svoj automobil, luskuzni džip „audi Q7”.

Gašićeva stranka je u Kruševcu osvojila 18 odbornika, pa Anđelković sada zadovoljno trlja ruke.

- Gašić i ja smo stari drugari, ali opklada mora da se ispoštuje. On inače vozi taj džip Q7. Zvao sam ga telefonom posle izbora i poručio mu da ima rok do petka da mi doveze auto. Rekao mi je da je auto uzeo na lizing, da ima da plati još dve-tri rate, ali sam mu ponudio da, eto, budem velikodušan, i da ja platim te rate, a on samo da održi obećanje i ustupi auto - navodi Anđelković.

Kako kaže, Gašić neće moći da izvrda jer ima svedoke - fudbalera Dragišu Binića, predsednika GO JS Radoslava Komlenovića i Srđana Ristića, koji su u trenutku opklade bili za stolom.

- Ako treba, tražiću pravdu i na sudu. Opklada je opklada. Taj džip ću dati stranci, da ga koristimo kao stranačko vozilo - dodaje Anđelković.

S druge strane, Bratislav Gašić nije bio raspoložen da komentariše naša saznanja.

- Ja sam ozbiljan čovek, za razliku od njih kojima su nadimci magarci. Neću da odgovaram na takva pitanja, naročito ne za vaš list - poručio je Gašić.

Binić na izborima zaradio jagnjiće

I legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić kladio se sa Miodragom Đidićem u to ko će osvojiti više mandata u Kru­­ševcu, a opklada je pala u dva pečena jagnjeta.

- Đidić je izgubio opkladu. Očekujem da mi do kraja nedelje isporuči jaganjce - kazao je Binić, koji je veliki simpatizer Palmine stranke, ali izgleda da još više voli pečenu jagnjetinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track