Džaković: Šarići nisu narko-dileri!

Za DPS Mila Đukanovića kriminalci su poslovni ljudi

Džaković: Šarići nisu narko-dileri!

Politika -
Funkcionerka Demokratske partije socijalista priznala da je od braće Šarić tražila pomoć za izgradnju doma za stare

BEOGRAD - Parama se u zube ne gleda.Ljubica Beba Džaković, visoka funkcionerka DPS Mila Đukanovića, izjavila je da Darko i Duško Šarić nisu narko-bosovi, već biznismeni koji su zidali zgrade u Pljevljima i zaposlili 500-600 ljudi.

Kako je kazala u razgovoru za podgoričke Vijesti, na sednici glavnog odbora DPS ona je komentarisala neslaganja u pljevaljskom ogranku DPS i dovođenje u vezu šefa tog odbora Filipa Vukovića s Darkom i Duškom Šarićem.

- Probleme u pljevaljskom DPS pravi mala grupa članova koja je umislila da vredi. Pominjala sam braću Šarić jer ih ta grupa stalno dovodi u vezu s predsednikom Vukovićem. Šarići su, kad smo mi kontaktirali s njima, bili biznismeni, a ne narko-bosovi, kako ih sad zovu - rekla je Džakovićka i dodala:

- Mada, ne znam kako neko nekog može tako da nazove dok se to ne dokaže na sudu.

Šarići, kako je navela, u to vreme nisu napravili nijedan eksces u Pljevljima, ali su napravili nekoliko zgrada.

- Trideset godina pre toga nisu zidane zgrade u Pljevljima. Zaposlili su 500-600 ljudi iz DPS i SNP. Tada se nije dešavalo ništa zbog čega bismo mogli da ih okrivimo. Tražila sam da kao biznismeni pomognu izgradnju doma za stare i oni su to hteli da urade, a onda se sve ovo desilo - priznala je Milova funkcionerka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja