Naprednjaci napali bivšeg poslanika DS-a

Predsednički izbori

Naprednjaci napali bivšeg poslanika DS-a

Politika -
Aktivista DS iz Vranja Miroslav Krstić (1978) zadobio je teške, a predsednik Gradskog odbora DS i doskorašnji poslanik Goran Stefanović (1972) lakše povrede kad su na njih oko podne nasrnula dvojica aktivista SNS

VRANJE - Aktivista DS iz Vranja Miroslav Krstić (1978) zadobio je teške, a predsednik Gradskog odbora DS i doskorašnji poslanik Goran Stefanović (1972) lakše povrede kad su na njih oko podne nasrnula dvojica aktivista SNS kod gradskog parka u centru Vranja.

Prema informacijama iz lokalne centrale DS, naprednjaci su Krstiću naneli povrede po telu i glavi, a Stefanoviću po levoj ruci. Krstić je rekao da su njegove povrede konstatovali lekari medicine rada, psihijatrije i rendgena, što u toku popdneva nismo mogli sa proverimo u vranjskoj bolnici.

"Dovezao sam komšiju da glasa i dok sam pričao sa njim video sam da jedan od te dvojice pokušava da mi ukrade automobil. Kada sam potrčao tamo, oni su me napali", ispričao je Krstić. Predsednik DS Goran Stefanović rekao je da se tu našao slučajno i pokušao je da zaštiti Krstića.

"Kada sam video da su dvojica nasrnula na našeg aktivistu pritrčao sam da mu pomognem. U toj tuči dečko je zadobio više udaraca po glavi i telu, a ja samo po desnoj ruci, koja mi je previjena na prijemno trijažnom odeljenju", kazao je Stefanović.

Predsednik vranjskih naprednjaka, advokat Dragan Nikolić, potvrdio je da je došlo do tuče između njegovih ljudi i čoveka koji je "dovozio Rome da glasaju". Na mesto tuče odmah je pozvana policija koja je sačinila zapisnik i, kako saznajemo, traga za dvojicom napadačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track