MINISTAR STEFANOVIĆ: Objavljujemo RAT mafiji!
Foto: Printscreen

MINISTAR STEFANOVIĆ: Objavljujemo RAT mafiji!

Politika -

BEOGRAD - Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da je u toku analiza tragova i dokaza koji su tokom noći otkriveni u vezi sa sinoćnim ubistvom u Beogradu.

Stefanović je sazvao konferenciju za medije posle ubistva Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi i predstavljenog u javnosti kao jednog od vođa navijača Partizana.

"Objavljujemo rat ovoj vrsti mafije, biće to teška borba koju policija i bezbednosne snage moraju da podnesu, ali to moramo da učinimo zbog naših građana. Ovo je rat u kome država mora da pobedi", rekao je Stefanović.

On je dodao da je u toku analiza svih tragova i dokaza, kao i obavljanje razgovora sa očevicima.

"Želim da poručim jednu stvar krimimalnicma i banditima koji dolaze u Beograd i Srbije i misle da na našim ulicama mogu da se obračunvaju da ovo nije njihova prćija. Nećemo dozvoliti da našu zemlju koristi kao poligon za svoje obračunavanje", dodao je ministar.

Stefanović je dodao da će zabraniti ulazak stotinama ljudi u Srbiju, a onima koji imaju mogućnost da uđu jer imaju državljanstvo, sa njim će se posebno obračunati.

Ministar je rekao i da će policajci, koji su na bilo koji način sarađivali sa pripadnicima mafije, bilo da su bili "ugledni gosti" u njihovim vilama, jahtama ili od toga imali materijalnu korist, biti "počišćeni" iz MUP-a.

"Možda do sada nismo imali dokaza da ih sudski procesuiramo, ali da će do Nove godine svi oni biti počinjeni iz policije", kazao je Stefanović i istakao da će država za to uložiti sva sredstva i aktiviraće ceo državni apart.

CRNOGORSKA MAFIJA LIKVIDIRALA SALETA MUTAVOG? Neraščišćeni računi uzrok obračuna kod CZ

SKANDAL: Ranjeni pripadnik Ministarstva pravde bio telohranitelj Saleta Mutavog!

(KURIR TV) UVIĐAJ: Ubijen Sale Mutavi, vođa navijača Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track