KAMPANJA SALATA Bogoljub Karić: Tramp me iskopirao!
Foto: Dado Đilas, Reuters

Kandidat za lidera SAD prepisao od Srbina

KAMPANJA SALATA Bogoljub Karić: Tramp me iskopirao!

Politika -

Republikanac u spotovima ima lance i katance koje je još 2004. „patentirao“ biznismen i predsednik Pokreta snaga Srbije

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp potpuno je iskopirao lidera Pokreta snaga Srbije i biznismena Bogoljuba Karića!

I on je u svojim predizbornim spotovima koristio sve ono što je Karić „patentirao“ još 2004. - zelenu salatu, lance i katance.

Kako tvrdi Karić, Tramp je u svojoj predizbornoj kampanji preuzeo poruke iz njegovog reklamnog filma koji je star više od 12 godina.

- Poslao sam Trampu svoj film iz izborne kampanje od pre 12 godina. Zelena salata, lanci i katanci od pre više od jedne decenije našli su put do kampanje kandidata za prvog čoveka Bele kuće - izjavio je Karić.Srpski biznismen, koji je zbog „slučaja Mobtel“ pobegao iz Srbije i radi uglavnom u Rusiji i Belorusiji, kaže da su i on i Tramp uspešni biznismeni koji su u politiku ušli da pomognu svojoj zemlji.- I on i ja smo graditelji. Moja kompanija je izgradila i gradi sedam miliona kvadrata, a slično je i sa kompanijom Donalda Trampa. Ima jedna razlika između njegove i moje kampanje. On napada Afroamerikance, Meksikance i muslimane, dok sam ja rušio granice i pravio mostove. Pomirio sam Beograd s Tiranom, Prištinom, Ljubljanom, Zagrebom, Sarajevom, Skopljem, Podgoricom, Sofijom i Bukureštom - objašnjava Karić.On kaže da je bio gost na otvaranju „Tadž Mahala“, najvećeg kazina početkom devedesetih.- Imao je velike uspehe, ali i padove, kao i svaki krupni biznismen, od porodice Morita, osnivača „Sonija“, preko Forda, do Trampa i nas. Ali takvi harizmatični vizionari nikada ne odustaju. Kao feniks se podižu iz pepela i kreću ponovo. Ja sam preko prijatelja savetovao Trampa da odustane od napada na neistomišljenike, Afroamerikance, Meksikance, muslimane, već da u kampanji promoviše ekonomski jedinstvo s Južnom Amerikom i drugim državama. Amerika je još uvek najveća ekonomska sila i treba da odustane od vojnog ratnog osvajanja tržišta, već da to čini ekonomskom integracijom država - rekao je Karić.S. Ð. - I. K.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

PUCAMO PO ŠAVOVIMA: Lekari upozoravaju na temperaturni šok

KLADIONICA: Srpski političari se klade na Donalda Trampa!

NAPREDNJAČKI HIT: Oj Vučiću, ti si naše blago!

IVAN VOLI ANJU: Ovo je nova devojka voditelja Ivanovića!

NATAŠA BEKVALAC ZA KURIR: Ćerka mi je imala problema u školi!

KANDIDAT SKENIRAO ŽIRI PINKOVIH ZVEZDA: Bubamara nije grešnica, već simpatična ženica

PODELA IMOVINE: Leka ostavio Nini stan od 260.000 evra!

PREVARANT: Funkcioner DSS uhapšen zbog golmana Vladimira Stojkovića

NEUTEŠNA Majka Ranka Panića: Osudite dušmanina koji mi je ubio sina

ZAKLAO STRICA I BRATA: Dvostruki ubica pušten na slobodu!

KURIR U NJUJORKU DAN D U SAD: Ko god da pobedi, već im se zgadio!

DOBITNICA NAGRADE ŽENA ZMAJ ZA KURIR: Bez dinara sam stigla do uspehaOKUPLJANJE ORLOVA PRED VELS: Ignjovskog dovela mama!LOŠ POČETAK U NBA LIGI: Nemanja Bjelica na udaru navijača!

Ekipa Kurira

DANAS SVAKOM ČITAOCU 2 POKLONA: Poster ikona i dodatak Mitrovdan

Dobićete veliki poster koji možete da uramite: ikonu Svetog Velikomučenika Dimitrija sa najvažnijim datumima pravoslavnog kalendara za prostu 2017. godinu i dodatak Srpske slave posvećen ovom svecu.

U poklon dodatku pročitajte sve o životu Svetog Velikomučenika Dimitrija, iscelitelju bolesnika i zaštitniku Soluna.

Pripremili smo za vas i kratak pregled slavskih običaja, objašnjavamo šta se poklanja za slavu, predlažemo slavsku trpezu i pišemo o crkvama i manastirima koji nose ime ovog sveca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track