ZAPROŠENA DANICA KARIĆ Zet oduševljen: Bogoljub je tast iz snova
Foto: Privatna Arhiva

Nikola Stojilković slavio

ZAPROŠENA DANICA KARIĆ Zet oduševljen: Bogoljub je tast iz snova

Politika -

Nikola Stojilković kaže da je oduševljen celom porodicom svoje izabranice Danice, a da je glava kuće divan i fenomenalan čovek

Budući zet Bogoljuba Karića i muž njegove ćerke Danice,Vranjanac Nikola Stojilković, kaže za Kurir da je oduševljen porodicom Karić, a da je poznati biznismen „fenomenalan čovek“.

- Cela Daničina porodica je fenomenalna.

Upoznali smo se u Beču. Porodični su i patrijarhalni, to je neverovatno. Oni su vrh vrhova. Nisam ni znao da je Danica Karićeva ćerka, malo sam se iznenadio i nije mi bilo svejedno. Ali on je divan čovek, tast iz snova - kaže Nikola, koji se juče verio sa Danicom na Vlasinskom jezeru.

Na sumnje zlonamernih da je to brak iz ljubavi, odgovara:

- Pa, da nije ljubavi, ništa ne bi bilo dalje. Gledam da me takvi komentari ne dotiču. Moji i Daničini roditelji će se uskoro upoznati. Uskoro ćemo znati i gde će biti svadba. Bitno jeda se dvoje vole, nije mi mnogo važno gde će biti veselje, znam da će biti dobro - ističe Nikola.

Ni Bogoljub Karić ne krije što će mu se ćerka udati 31. decembra i najavljuje da će i za Vranjance prirediti slavlje.

- Mi Karići volimo veselje. Moraćemo da ponovimo svadbu i za našu braću Vranjance. Naši Srbi su predivni ljudi, svaki naš kraj ima svoju specifičnost, svi su puni humora i ideja, jednom rečju - Srbi su talentovan i kreativan narod. Naše gostoljubivosti nema nigde na svetu. Mi delimo i poslednje što imamo u kući ističe Karić, koga u Vranju već zovu vranjanski tast i evropski Tramp.NEVENA MIJUŠKOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track