(KURIR TV) VANREDNO OBRAĆANJE VUČIČA U SKUPŠTINI Ni jednog sekunda nećemo ugroziti stabilnost države
Foto: Printscreen

(KURIR TV) VANREDNO OBRAĆANJE VUČIČA U SKUPŠTINI Ni jednog sekunda nećemo ugroziti stabilnost države

Politika -

BEOGRAD - Premijer Aleksandar Vučić obratio se novinarima danas popodne, tačno u 15.00 časova, u Skupšštini Srbije.

Povodom pretnji porodici Aleksandra Vučića i tvita Majkla Devenporta, premijer je rekao da ga ne zanimaju njegovi stavovi o unutrašnjoj politici Srbije.

- Istovremeno, danas sam u Skupštini rekao da se američki ambasador viđao sa onim koji je tukao žene - rekao je Vučić.

On se osvrnuo i na pretnje porodici rekavši da bolesnih ljudi ima svuda.

- To je nešto najstrašnije. Da vam neko psuje maloletnu ćerku, dobrog učenika, koja govori tri jezika... ja ne znam kakva je to ličnost.. Ali meni je tu nešto drugo zasmetalo.. Kako čujem reč je o narko dileru, koji leči svoju seksualnu impotentnost - rekao je premijer.

Postoji mnogo stvari, razgovora u vladi, razgovora sa drugim ljudima... Ni jednog sekunda nećemo ugorziti stabilnost u državi.

Na pitanje novinara o parlamentarnim izborima, premijer je rekao da će konačna odluka biti donesena krajem januara ili početkom februara, a dotakao se i budžeta koji je, kako kaže, najbolji od 1990.

- Veoma sam ponosan na budžet koji je najbolji od 1990 i jako sam srećan što nisam čuo ni jednu ozbiljnu primedbu na njega - rekao je Vučić.

Vraćajući se na temu izbora posle novinarskog pitanja Vučić je rekao da ne misli da se bilo kome pravda.

- Tu nema neke velike filozofije. Što se toliko plašite izbora, ako sam toliko loš i lenj, a oni svi tako sposobni - rekao je Vučić.

- Novčanik sam čuvao časno i pošteno. Navikao sam se da me kritikuju. Moj odgovor je da smo mi živa bića. Kao što ste videli nisam se uplašio raznih huligana. Obraz mi je čist, ni dinara nisam uzeo i to će vam reći svi tajkuni - da je Vučića najteže slomiti!

- Kad imate svu tu situaciju, kad imate najbolje odnose sa ruskom federacijom, sa Narodnom republikom Kinom, svetskom bankom i neko vam dolazi i svaki dan govori da ništa ne valjate. Podsetimo, u Skupštini Srbije u toku je rasprava o budžetu za 2017. godinu, koja je započela u nedelju popodne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja