Najnovije vesti

VULIN BRUTALNO OPLEO: Pajtiću, ostavio te dečko! PAJTIĆ: Ostala ti crta u kolima!
Foto: Dado Đilas, Stefan Jokić

Nezapamćena pljuvačina

VULIN BRUTALNO OPLEO: Pajtiću, ostavio te dečko! PAJTIĆ: Ostala ti crta u kolima!

Politika

Nezapamćena pljuvačina na srpskoj političkoj sceni. Ministar Aleksandar Vulin brutalno opleo po Bojanu Pajtiću nakon što ga je ovaj prozvao oko DROGE!

Slučaj hapšenja brata državnog sekretara u Ministarstvu za rad zbog sumnje da je prodavao drogu otvorio je žestoku svađu na srpskoj političkoj sceni. Akteri obračuna prepunog prostakluka bili su Bojan Pajtić, bivši premijer Vojvodine, i Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja.

Njihovoj svađi prethodila je vest o hapšenju Marka Jablanovića, rođenog brata Aleksandra Jablanovića, državnog sekretara u Ministarstvu za rad i bliskog Vulinovog prijatelja, a sve je dodatno podgrejala činjenica da je u trenutku hapšenja osumnjičeni bio u službenom automobilu Vlade Srbije.

Kako je vest o ovome odjeknula, Pajtić se okomio na Vulina, šefa pomenutog resora.

- Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen sa drogom u Vladinom automobilu. A pitali ste se šta je s Vulinom - napisao je Pajtić na društvenoj mreži Tviter.

Ubrzo nakon toga oglasio se novim tvitom:

- Breaking news! Brat Vulinovog državnog sekretara uhapšen s drogom u Vladinom automobilu. Vulinu se čini da je sve to naduvano.

Tvit za tvitom

Bivši lider DS nastavio je da duhovito uvlači ministra za rad u priču sa drogom.

- Vulin mrzi sve što je žuto. Zato se od belog ni u kolima ne odvaja. Vulin reče da neće izaći Vučiću na crtu. I tako ostade crta u kolima - napisao je Pajtić.

Ministar rada nije propustio priliku da mu se oduži. On je za Kurir izjavio da „kad god Pajtića ostavi dečko, ima puno vremena da bude duhovit“.

Bez cenzure

- Pajtić se razume u duvanje i pušenje. Kad god ga ostavi dečko, ima puno vremena za duhovitosti - napisao je Vulin u poruci preko telefona.

Međutim, bivši premijer Vojvodine nije se našao uvređen. Naprotiv, nastavio je vrcavo da objašnjava situaciju.

- Ne mogu da komentarišem jer ne znam koji od Vulina je dao izjavu. Ministar Vulin, čovek Vulin ili neki treći Vulin - rekao je Pajtić za Kurir.

 

Nov početak
NE SKIDA SE SA TVITERA

Otkako se povukao iz dnevne politike (ostao član DS, ima mandat, ali ne dolazi u Skupštinu), Pajtić se aktivirao na Tviteru. Gotovo svakodnevno duhovitim doskočicama komentariše aktuelnu političku scenu. Međutim, koliko je ranije bio odmeren u izjavama, toliko sada nije na ovoj društvenoj mreži. Naprednjaci su mu, očekivano, glavna zanimacija.

 

Ne biraju reči top svađe srpskih političara

Stanislava Pak: Zorana zveči ko prazna limenka
Zorana Mihajlović: Nije moj nivo da odgovaram savetnici

 

Milutin Mrkonjić: Od Vučićeve pomoći kupiću kurtone
Veroljub Arsić: Ima para od besplatnih dozvola koje je naplaćivao

Marija Obradović: Vi ste pozvani da glumite majmuna
Nataša Jovanović: Ti si neurotična doskorašnja spikerka

 

Zorana Mihajlović: Zar Srbija da se vrati u vreme Šešelja, bede i sankcija
Šešelj: Zorana, smrdi ti iz usta

 

Ne propustite

 

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK GURMAN: Ništa bez sarme!

 

U današnjem poklon dodatku Gurman pronaći ćete recepte za tradicionalne sarmice, pite, musaku, gulaš i ostale specijalitete od kiselog kupusa.

 

Pored toga, saznajte za šta su dobre jabuke i na koje načine možete da ih iskoristite za pripremu neodoljivih poslastica.

 

Ne propustite najbolju zbirku recepata i kulinarskih saveta!

 

 

Katarina Blagović

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...