POLITIČKI POKOLJ Šešelj: I Vulin i Tadić šmrču čist kokain!
Foto: Nebojša Mandić, Dado Đilas

Nastavlja brutalne napade na političkoj sceni

POLITIČKI POKOLJ Šešelj: I Vulin i Tadić šmrču čist kokain!

Politika -

Ministru se to vidi na osnovu izgleda očiju, što se kaže - psihički je upadljiv. Političari treba da se testiraju na drogu, kaže predsednik Srpske radikalne stranke

Prašina u vezi sa skandalom s drogom u Ministarstvu za rad, koje vodi Aleksandar Vulin, još se nije ni slegla, a lider SRS Vojislav Šešelj već je uvukao lidera PS u novi - kaže da mu Vulin izgleda kao neko ko koristi droge i da bi zato bilo dobro da se političari testiraju na narkotike!Šešelj kaže da, „uz Sašu Radulović i Vuka Jeremića, droge koristi i lider LDP Čedomir Jovanović“, a ne isključuje mogućnost da „kokain šmrču“ Vulin, lider SDS Boris Tadić, te poslanici Zoran Živković, Nenad Čanak i Žarko Korać.- Uz Sašu Radulovića i Vuka Jeremića, drogira se i Čedomir Jovanović. Za njih znam - počinje Šešelj i dodaje:

Bez dlake na jeziku... Vojislav Šešelj
Bez dlake na jeziku... Vojislav Šešelj

Stručnjak

- Čudno se ponaša Boris Tadić, nije nemoguće da uzima droge, ne mogu da tvrdim. I Vulin bi mogao da bude kandidat. On deluje kao neko ko je sklon tome. Vidi se na osnovu izgleda očiju, reakcija... Njegove reakcije su simptomatične, ono što bi se u medicini reklo - on je psihički upadljiv.„Psihički upadljivi“ su mu i pojedini poslanici.- U Skupštini mi psihički upadljivo izgledaju Zoran Živković, Nenad Čanak, Žarko Korać. Nije nemoguće da se i oni drogiraju. Oni koriste najkvalitetniji, čist kokain - kaže Šešelj.Lider radikala smatra da bi bilo dobro da poslanici budu podvrgnuti testu na narkotike.

Lupetanja

- Mogao bih da predložim to u Skupštini. Da se vadi krv prilikom svakog dolaska u zgradu Skupštine - dodaje Šešelj.Na pitanje da li bi on smeo da se podvrgne tom tekstu, kaže:- Naravno. Nikad u životu se nisam drogirao, pušio.Jovanović, Tadić, Vulin i Čanak nisu odgovorili na SMS, dok Korać nije hteo ni da sasluša pitanje. Živković kaže da „Šešeljeva lupetanja“ neće da komentariše:- Njegova lupetanja ne komentarišem odavno. Drugo, i sam sam podneo izmene više zakona gde bi bio obavezan lekarski pregled za predsedničkog kandidata, kandidate za ministre i kandidate za poslanike. To postoji u mnogim zemljama .

Ne stajeVUK JEREMIĆ ČEŠLJA ZUBE NA RAZDELJAKKomentarišući predsedničke kandidate, Vojislav Šešelj je imao poseban osvrt na Vuka Jeremića.- Za njega znam da se drogira. To je onaj što češlja zube na razdeljak - kazao je Šešelj kroz smeh.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track