FENSI CVIKERAŠI: Dodik fura plave naočare
Foto: Printscreen

Predsednik Republike Srpske nabacio nove đozle

FENSI CVIKERAŠI: Dodik fura plave naočare

Politika -

Prvi čovek RS častio sebe modernim naočarima za vid i uvrstio se u grupu političara koji i te kako vode računa o ovom modnom detalju

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nabacio je nove cvike za vid, i to ultrafensi! Čelnik Srpske, poput kakvog hipstera, odlučio se za moderan dizajn naočara za vid sa tri nijanse, a u pitanju je crni okvir sa belim linijama i drškama plave boje.

Maja Gojković
Maja Gojković

Dodik, koji je doskoro nosio demode naočare s dioptrijom, rešio je da se ponovi, pa je sebe častio modernim cvikama, koje mu odlično stoje. Ako je suditi po modelu, može se reći da je na Dodikov ukus verovatno uticao izbor naočara koje je i premijer Srbije Aleksandar Vučić izabrao za sebe nakon novogodišnjih praznika, a u pitanju je moderan crni okvir. S obzirom na to da Dodik često nosi teget ili plava odela, ovaj model naočara sada će mu se skroz uklopiti u ceo stajling, što ostavlja utisak da ipak prati modne trendove.

Jorgovanka Tabaković
Jorgovanka Tabaković

Da političari i te kako vode računa o ovom modnom detalju, najbolji primer je guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, koja ima čitavu kolekciju skupih i dizajniranih naočara za vid, čije cene dostižu i ogromnih 400 evra. Ona je poznata po papreno skupim brendiranim okvirima naočara za vid, kojih ima nebrojeno, a najjeftiniji par košta koliko i prosečna srpska penzija. U kolekciji ima „pradu“, „miju miju“, „D&G“, ali i one manje poznatije marke.

Zorana Mihajlović
Zorana Mihajlović

Nju u stopu prati i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković, koja takođe „šeta“ skupe i atraktivne modele, a moderne okvire ima još i ministarka za evrointegracije Jadranka Joksimović, koja ih ne nosi često, kao i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, koja ih je nosila na sednici Vlade u Nišu.

PomagaloMNOGI NE SKIDAJU NAOČAREOsim ministara koji uvek nose naočare, kao što su Nebojša Stefanović, Branislav Nedimović i Vladan Vukosavljević, naočare za vid s vremena na vreme moraju da stave i Rasim Ljajić, Dušan Vujović, Milan Krkobabić, Aleksandar Vulin, Mladen Šarčević, Slavica Đukić Dejanović.

S. Ðurić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track