(FOTO) DRAMA U GRDELIČKOJ KLISURI: Ministarka Slavica umalo poginula! Audi potpuno smrskan!
Foto: Dragan Kadić, Fonet

(FOTO) DRAMA U GRDELIČKOJ KLISURI: Ministarka Slavica umalo poginula! Audi potpuno smrskan!

Politika -

VRANJE - Ministarka Slavica Đukić Dejanović povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pri povratku sa mitinga u Vranju dok se vozila u koloni u pratnji premijera Aleksandra Vučića.

Naime, ministarka Slavica Đukić Dejanović prošla je sa polomljenim ramenom i ključnom kosti te potresom mozga kada se audi 6, koji je potpuno uništen, sudario sa kamionom.

KOBAN DAN PO SLAVICU ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Imala 2 UDESA! Pogledajte potpuno SMRSKAN AUTO u kojem je bila!

Izvori iz istrage navode da još uvek ispituju da li je do nesreće došlo slučajno zbog pucanja gume ili je, s obzirom da je vozilo bilo u pratnji premijera Srbije, reč o sabotaži kolone. Kako je istakao, to je standardna procedura ispitivanja okolnosti pod kojima je došlo do sudara s obzirom da se radi o službenom vozilu Vlade Srbije u koloni premijera.

Kako saznajemo, kada je došlo do sudara prvi je u pomoć povređenoj ministarki Slavici Đukić Dejanović i njenom vozaču pritekao šef obezbeđenja premijera Vučića D.Đ.

On je prvi priskočio u pomoć i izvadio zamenicu predsednika SPS i njenog vozača iz smrskanog auta. Vučićev šef obezbeđenja ih je i prevezao u Klinički centar Niš, saznaje Kurir.

- Nisam lekar, ali čini mi se da je Slavica dobro. Razgovarao sam s njom, mislim da je polomila ruku, komunikativna je i nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je Vučić za Kurir.

(KURIR TV) STANJE MINISTARKE STABILNO: Slavica Đukić Dejanović stigla na Banjicu

Potpredsednik SPS Žarko Obradović rekao je da ne zna kako je došlo do udesa.

- Koliko ja znam, do udesa je došlo jer je pukla guma na autu pa je udario u kamion - rekao je Obradović za Kurir.

Slavica je, kako saznajemo, razgovarala je sa suprugom Rankom, sinom i majkom, a danas su je prebacili u Institut za ortopediju na Banjici. Direktor KC u Nišu Zoran Radovanović izjavio je da Đukić Dejanović ima ortopedske povrede ramenog pojasa i da skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa.

(KURIR TV) SUPRUG MINISTARKE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Samo mi je rekla da je mnogo boli

I lider SPS Ivica Daččić rekao je da Slavica nije životno ugrožena i da je komunikativna.

- Udes se dogodio oko 19.45 na kilometar od Predejana u Grdeličkoj klisuri, u pravcu Leskovca - rekao je za Kurir Dragan Stamenković iz PU i dodao da je povređenima iz „audija“ lekarska pomoć ukazana najpre u Leskovcu.

Ivica TončevSPS TRAŽI DA KOMISIJA MUP ISPITA UZROK NESREĆEDržavni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Ivica Tončev rekao je da će SPS zahtevati od MUP da se formira komisija za ispitivanje uzroka nesreće.- SPS će zahtevati od MUP da se formira komisija kako bi se utvrdilo kako je došlo do ovih udesa. Bog ju je pogledao - rekao je Tončev za Kurir.

Ekipa Kurira

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SLAVICE ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Ministarka prebačena na Banjicu, čeka operaciju

(KURIR TV) STANJE MINISTARKE STABILNO: Slavica Đukić Dejanović stigla na Banjicu

SLAVICA DJUKIĆ DEJANOVIĆ U STABILNOM STANJU: Skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa

(VIDEO) SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ POVREĐENA U STRAVIČNOJ NESREĆI: Audi se zakucao u kamion u Grdelici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track