CRNA AKTOVKA, TORTA...: Vučiću za rođendan Zorana spremila poklon, a Vulin mu je poželeo baš ovo
Foto: Marina Lopičić

Uz predsedničku kandidaturu

CRNA AKTOVKA, TORTA...: Vučiću za rođendan Zorana spremila poklon, a Vulin mu je poželeo baš ovo

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić proslavio je 47. rođendan, a uz predsedničku kandidaturu dobio je i druge poklone.

Od saradnika iz SNS na poklon je dobio poslovnu crnu torbu, a želje i čestitke stigle su i od ruskog premijera Dimitrija Medvedeva, ali i od kolega iz vlade i koalicionih partnera.

Rođendan Vučiću juče je čestitao ruski premijer Dimitrij Medvedev, a nisu ga zaboravili ni saradnici i prijatelji iz centrale SNS, a na poklon je dobio akten-tašnu i tortu.

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Foto: Shutterstock/Ilustracija

DOBOŠ TORTA ZA PREMIJERA: Ambasadorka Slovačke prva čestitala Vučiću rođendan

- Kupili smo mu poslovnu crnu tašnu, to će mu koristiti jer on stalno sa sobom nosi bezbroj papira - kažu u SNS dodajući da je pored aktovke na poklon dobio i rođendansku tortu.

Ni kolege iz Vlade nisu zaboravile rođendan premijera Srbije pa mu je ministar i koalicioni partner Aleksandar Vulin poželeo zdravlje, da provede rođendan sa onima koje voli i da se ne promeni kada pobedi.

Foto: Stefan Jokić
Foto: Stefan Jokić

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ni ove godine nije zaboravila Vučićev rođendan.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

- Od kada poznajem Aleksandra Vučića, svaki put mu čestitam rođendan i kupim poklon za koji verujem da će ga obradovati. Tako je bilo i ove godine - kazala je ona.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track