VUČIĆ NA MITNGU U MLADENOVCU: Tamo gde sam ja, Srbija je zaštićena!
Foto: Dragan Kadić

Lider SNS nastavio kampanju

VUČIĆ NA MITNGU U MLADENOVCU: Tamo gde sam ja, Srbija je zaštićena!

Politika -

MLADENOVAC - Kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da, za razliku od svojih političkih rivala, dosovskih političara, on u svakoj prilici, u zemlji i inostranstvu, u susretu sa stranim političarima, i onima koji nam nisu skloni, uvek zastupa interese svoje zemlje i svog naroda.

"Tamo gde sam - ima neko go govori u ime naše Srbije. Tamo je Srbija zaštićena", rekao je Vučić na preizbornom mitingu u Mladenovcu.

Ponosan je, kaže, što nije imao lake razgovore, pre neki dan, sa predstavnicom EU za spoljnu politiku i bezbednost Federikom Mogerini, a nije bilo lako, jer se borio ne za sebe ili protiv svojih političkih protivnika, već za Srbe sa kosova i Metohije, za Republiku Srpsku, za mir u Bosni i Hercegovini, za dobru Srbiju, za nova poglavlja, investicije, fabrike...

Uostalom, dodao je, nemojte mene da slušate o tome kako predstavnici bivšeg režima govore strancima protiv svoje zemlje, slušajte njih same: "Sami kažu da u 45 minuta razgovora s Mogerini njih petorica nisu govorili ništa drugo osim protiv svoje države, protiv mene, i svoje legitimno izabrane vlade".

Zbog toga je, kaže, ponosan na sebe i na razgovore s Mogerini, koju inače poštuje jer se bori za interese EU, ali ne želi loše Srbiji.

."Borio sam se za našu zemlju, a ne za sebe, i nisam se borio protiv njih, jer boriću se i za njih, za svakog građanina Srbije, bez obzira za koga glasao i kojoj političkoj partiji pripadao. U tome je razlika između nas i njih", rekao je Vučić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 06.03.2017

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja