(ANKETA) Izaberite najveću laž diktatora Vučića! LAŽ BROJ 4: Neću da se kandidujem za predsednika!
Foto: Printscreen

BIRAMO NAJVEĆU LAŽ DIKTATORA

(ANKETA) Izaberite najveću laž diktatora Vučića! LAŽ BROJ 4: Neću da se kandidujem za predsednika!

Politika -

Kurir objavljuje priče o svim obmanama i neispunjenim obećanjima koja je Aleksandar Vučić dao od 2012. godine, kada je došao na vlast.

LAŽ 4

Zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije

23. jul 2016.

ISTINA 4: 14. februara 2017.Vučić je izjavio: Prihvatio sam kandidaturu zbog toga da obezbedimo kontinuitet u uspesima u borbi za bolju Srbiju.

Jedno od najsvežijih u moru obećanja koje nije ispunio Aleksandar Vučić odnosi se na njegovu predsedničku kandidaturu.

Otkad je počelo da se govori o predsedničkim izborima, odmah su krenule spekulacije da će se Vučić kandidovati kako ne bi rizikovao da Tomislav Nikolić izgubi od kandidata opozicije. Međutim, sam Vučić je to u nekoliko navrata demantovao.

- Zarad građana Srbije, ponoviću po hiljaditi put: ne pada mi na pamet da se kandidujem na predsedničkim izborima i svakako neću biti predsednik Srbije - izjavio je pre nepunih godinu dana tada još predsednik Vlade.

Kao i mnogo puta do tada, Vučić je rekao pa porekao. Ipak, konfuziju u čitavu situaciju unelo je ponašanje tada još aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića, koji je odlučio da se kandiduje, i to dan nakon što je Predsedništvo SNS jednoglasno odlučilo da Vučić bude kandidat.

Ipak, nakon sastanka sa Vučićem, Nikolić se povukao, a Vučić je kasnije na izborima odneo pobedu u prvom krugu.

Poštovani čitaoci,

Redakcija Kurira pokrenula je glasanje za izbor za najveću laž Aleksandra Vučića.

- Svakog dana podsetićemo vas na jednu od Vučićevih laži - Moći ćete da se uverite šta je obećano, a šta je istina - Glasanje će biti svakodnevno na portalu Kurira - Glasaćete za jednu od četiri laži, podeljeno po kolima - Nakon četiri dana, moći ćete da glasate na Fejsbuk stranici Kurira - Prvo glasanje na Fejsbuk stranici biće obavljenio 24. juna u 20 časova - Nakon toga startuje novo kolo glasanja sa nove četiri laži, a zatim novo glasanje na Fejsbuk stranici Kurira - Po izboru najvećih Vučićevih laži, biće organizovano finalno glasanje na portalu i Fejsbuk stranici Kurira

POZIVAMO SVE ČITAOCE PORTALA KURIR.RS DA OSTAVE KOMENTARE U KOME ĆE OBJASNITI ZBOG ČEGA IM JE BAŠ TA VUČIĆEVA LAŽ NAJVEČA I DAJU SVOJ PREDLOG ZA NAJVEĆU VUČIĆEVU LAŽ

Kurir / E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track