VUČIĆ ODBRUSIO GAŠIĆU: Što me štitiš od novinara! Meni to ne treba!
Foto: Dragana Udovičić

Predsednik Srbije O SKANDALU U BIA

VUČIĆ ODBRUSIO GAŠIĆU: Što me štitiš od novinara! Meni to ne treba!

Politika -

Gašić mi je sve drugačije objasnio, ali to uopšte nije važno, uopšte nisam hteo da ulazim u to, rekao je Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da ne zna zašto nisu svi novinari pušteni na prijem povodom Dana BIA, ali je objasnio da on nije otišao na prijem iz protesta, jer smatra da niko nije morao da ga štiti od novinarskih pitanja.

- Nemam pojma zašto nisu pušteni, trebalo je sve da ih puste. Ne mislim ja da su to bile bezbednosne provere. Gašić mi je sve drugačije objasnio, ali to uopšte nije važno, uopšte nisam hteo da ulazim u to - decidiran je bio Vučić odgovarajući na pitanje novinara zašto pojedini novinari nisu dobili dozvolu da uđu na prijem BIA.

On je dodao da, iako mnogo voli šefa BIA Bratislava Gašića i mnogo ceni njegov rad, nije mogao da dopusti sebi da ode.

- Ja sam gost i ja ću na to da odgovorim. Što me štitiš kad mi to nije potrebno. Što me štitiš na sličan način kako se ponaša (Saša) Janković, koji neće da odgovori Goci (Uzelac, novinarki TV Pink, prim. nov.) i nikome, jer ne zna šta da odgovori. To što on ne zna šta da odgovori, ja znam šta da odgovorim, jer se borim za to, živim za to i radim na tome - naglasio je predsednik i dodao da je njegov posao da radi i odgovara na pitanja.

Kurir / E.K.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Horor kod Kikinde! Sin godinama živi u kavezu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track