DEVOJKA ANE BRNABIĆ GLAVNA ZVEZDA U KINI: Premijerka se s partnerkom provodila u Hongkongu!
Foto: Privatna Arhiva, EPA

Nerazdvojne: Premijerka opet povela partnerku na put

DEVOJKA ANE BRNABIĆ GLAVNA ZVEZDA U KINI: Premijerka se s partnerkom provodila u Hongkongu!

Politika -

U kabinetu predsednice Vlade juče nije bilo moguće proveriti ko je platio ovu azijsku ekskurziju Brnabićevoj i njenoj doktorki Milici Đurđić

Premijerka Ana Brnabić povela je svoju devojku, doktorku Milicu Đurđić, na gala večeru koju u Hongkongu organizuje magazin Ekonomist, saznaje Kurir.

Izvor našeg lista otkriva da su njih dve zajedno doputovale u Hongkong, smestile se u luksuzni hotel „JW Meriot“ i pridobile posebnu pažnju i lokalnih Kineza i učesnika ovog prestižnog skupa.

foto: Beta

- Nije preterivanje reći da je Milica bila glavna zvezda, jer su sve oči bile uprte u nju. Naravno da je svima bilo neobično što se premijerka, inače jedan od glavnih govornika na gala večeri, pojavila u pratnji devojke. Međutim, svi su bili izuzetno prijatni i posebno očarani lepoticom koja je unela vedrinu u poslovično ozbiljan poslovni i politički svet koji se skupio u Hongkongu - ispričao je naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

U kabinetu predsednice Vlade juče nije bilo moguće proveriti ko je platio ovu azijsku ekskurziju premijerki Brnabić i njenoj partnerki, niti ko je još bio u srpskoj delegaciji. Prema raspoloživim cenovnicima, noćenje u tamošnjem „Meriotu“ košta najmanje 340 dolara, a cena avionske karte za ovu destinaciju dostiže i 190.000 dinara (1.600 evra).

foto: Printscreen / Marriott hotel

Noćenje u „Meriotu“ košta najmanje 340 $, a avionska karta i do 1.600 evra

U zvaničnoj najavi događaja pod nazivom „Svet u 2018“ navodi se da Brnabićeva treba da bude glavni govornik na gala večeri i da će govoriti o aktuelnim političkim i ekonomskim reformama u Srbiji, procesu evropskih integracija, odnosima s EU i Rusijom i saradnji s Kinom, pre svega u okviru inicijative „Pojas i put“. Ovo je prvi put da neki premijer s Balkana dobija priliku da bude glavni govornik na ovoj konferenciji.

- Razgovor s predsednicom Vlade Srbije vodiće Danijel Frenklin, urednik magazina Ekonomist i urednik godišnjih izdanja „Svet u...“, koje taj magazin izdaje. Pored Brnabićeve, među glavnim učesnicima konferencije je i izvršna direktorka organizacije „Save the Children“ i bivša premijerka Danske Hele Torning Šmit - piše u obaveštenju kabineta premijerke.

Ovo inače nije prvi put da je premijerka Brnabić na službeno putovanje otišla u društvu svoje partnerke Milice Đurđić.

Rezidencija na Dedinju

ČEKAJU USELJENJE U VILU

Životna saputnica premijerke Brnabić postala je interesantna javnosti pre svega zbog toga što joj je Ana, neposredno pre stupanja na javnu funkciju, prenela udeo u firmi „Enerdži end inovejšen“. Za njih dve se pripremala i selidba u rezidenciju na Dedinju od oko 1.000 kvadrata, pošto je premijerka Brnabić nedavno zatražila ovu vilu na korišćenje. Procenjuje se da je samo za održavanje vile potrebno oko 15.000 evra mesečno.

foto: Kurir

Kurir / Ivana Kljajić

Foto: Privatna arhiva, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Brnabićkina devojka osvaja Hong Kong!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track