Najnovije vesti

(KURIR PAPARACO) IMA SE, MOŽE SE: Branko Ružić punio kese u Veneciji!
Foto: Kurir

PAPARACO: Ministar državne uprave spojio praznike

(KURIR PAPARACO) IMA SE, MOŽE SE: Branko Ružić punio kese u Veneciji!

Politika

Socijalistu foto-reporter Kurira ulovio posle pustošenja radnji

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik SPS Branko Ružić jedan je od ministara koji je spojio praznike, što je iskoristio i da skokne do Italije, gde je pustošio radnje.

Ružića je, naime, paparaco Kurira ulovio tokom šopinga u jednom autlet centru blizu Venecije, u trenutku dok se odmarao od kupovine, čekajući, kako nam je kasnije rekao, suprugu i ćerku.

U trenerci i patikama, Ružić je nakon napornog šopinga seo na klupu, zapalio cigaretu i uz šoljicu kafe ubio vreme čitajući poruke na telefonu.

Sudeći po kesama kojima je bio okružen, funkcioner SPS nije štedeo. Ipak, nije hteo da nam otkrije šta je pazario.

- Drago mi je što su vaši dopisnici prisutni i u EU. Uživao sam sa ćerkom i suprugom. Nisam preterano bio posvećen pazarenju, radio sam verovatno što i hiljade očeva i supruga koji se nađu u bilo kom autletu. Jedino mi je žao vašeg dopisnika, koji verovatno nije imao vremena za kaficu i cigaretu - sarkastično je kazao je Ružić, koji nije želeo da otkrije koliko dana je praznovao.

- Nisam uopšte bio u Veneciji. Bio sam u prolazu - kratko je prokomentarisao socijalista, koji je rekao i da nije bio ni na skijanju.

Kurir / S. Đ - LJ. S.

Foto: Kurir

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...