Najnovije vesti

TADIĆ PODRŽAO ŠUTANOVCA: Za ujedinjenje i obnavljanje DS!
Foto: Fonet/Aleksandar Levajković

odluka sds

TADIĆ PODRŽAO ŠUTANOVCA: Za ujedinjenje i obnavljanje DS!

Politika

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić saopštio je da je predsedništvo SDS donelo odluku da za beogradske izbore podrži kandidata Demokratske stranke, koja na gradske izbore izlazi u koaliciji sa Novom strankom.

 

Tadić je objasnio da se ovakvom odlukom staje iza druge odluke - da se krene u obnovu ujedinjenja DS.

 

On je pozvao bivše lidere DS da se nakon izbora "sedne za sto".

 

"Pozivam sve bivše lidere DS da stanemo u odbranu demokratije i slobode protiv režima Aleksandra Vučića. Pozivam sve koji su se nekada nalazili u istoj stranci da odmah posle izbora sednemo i koordinišemo aktivnosti", izjavio je Tadić.

 

On je dodao da je jedino "bivši DS bio u stanju da ostvaruje velike rezultate u prošlosti" i naveo da ovog trenutka nema bolje alternative od DS.

 

"Ovo nije samo podrška Draganu Šutanovcu, nego ideja ujedinjenja i obnavljanja rada DS u punom kapacitetu", zaključio je Tadić.

 

Podsetimo, krajem decembra predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da će na izborima za Skupštinu grada Beograda on biti zajednički kandidat za gradonačelnika DS i Nove stranke, dok će funkcionerka Nove Vesna Rakić Vodinelić biti nosilac liste.

 

Kurir.rs/N1

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...