ŠUTANOVAC OTVORIO DUŠU: Da sam bio lider DS, niko ne bi otišao
Foto: Dragana Udovičić

O nesporazumima s bivšim kolegama

ŠUTANOVAC OTVORIO DUŠU: Da sam bio lider DS, niko ne bi otišao

Politika -

Lider DS i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac osvrnuo se juče na period kad je Boris Tadić napustio demokrate. Kazao je da je njegov odlazak tada doživeo lično, ali i da nije mogao da utiče na to ko će i kad ići na more, aludirajući na bivšeg lidera DS Bojana Pajtića.

Na podsećanje novinarke N1 da je Tadiću preko Tvitera poručio „putuj, igumane“, Šutanovac kaže da je njegov odlazak doživeo lično.

- Bio sam jako ljut, to je bilo lično jer sam na pres-konferenciji saznao da je napustio DS. A Boris Tadić i ja smo se upoznali 24. decembra 1996, kad je bio onaj kontramiting, i čuvali smo leđa jedan drugome i očekivao sam da bar eto... saznam toliko da napušta stranku - rekao je Šutanovac.

Lider DS ne misli da mu je Tadić tada okrenuo leđa.

- Ja tada nisam vodio DS. Da sam tada upravljao DS, siguran sam da niko od tih ljudi ne bi napustio stranku jer mi ne bi palo na pamet da nekoga ko je otišao tri dana na godišnji odmor prozivam što je u kupaćim gaćama. Mislim da su to stvari koje su uticale na raspoloženje i Tadića i jednog dobrog dela demokrata koje su tada razočarane napustile stranku, ali, evo, sada se udružujemo ponovo - rekao je Šutanovac koji je govorio i o gradskim izborima.

- Imamo najbolju listu, najkvalitetnije ljude, nema slučajnih prolaznika. Imamo najveći broj doktora nauka, profesionalaca, koji su i nekada vodili Beograd i učestvovali u njegovom razvoju.

Kurir / S. Đ. - B. K.

Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO! Zoran Marjanović otkriva ubicu svoje supruge?! Tvrdi da zna ko je ubio Jelenu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track