Najnovije vesti

(FOTO) PORODICA NEUTEŠNA, SEĆANJA NIKADA NEĆE IZBLEDETI: Emotivna poruka Oliverove Milene puna tuge i bola rastužila mnoge!
Foto: Privatna arhiva

oglasila se na fejsbuku

(FOTO) PORODICA NEUTEŠNA, SEĆANJA NIKADA NEĆE IZBLEDETI: Emotivna poruka Oliverove Milene puna tuge i bola rastužila mnoge!

Politika

BEOGRAD - Od ubistva Olivera Ivanovića, lidera Gradske inicijative "Srbija, pravda, demokratija" prošlo je dve nedelje, a porodica i prijatelji su i dalje neutešni. 

 

Rane su još sveže, a njegova supruga Milena uputila mu je jednu emotivnu poruku, koja je rastužila njene prijatelje na Fejbuku.

 

foto: Printscreen Facebook

 

“Neke daljine nose samo taj naziv. Neki ljudi su daleko, a blizu. Kao Ti, najbliža daljino moja. Do kraja sveta i vremena, jer ljubav će pobediti SVE ! Ne dam te !!!", napisala je Milena na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju porodice Olivera, nje i malog sina Bogdana.

 

 

Podsetimo, Oliver Ivanović je ubijen 16. januara na ulazu u kancelarije svoje stranke, a sahranjen je u četvrtak 18. januara u Beogradu, u Aleji zaslužnih građana. 

 

Prema poslednjim informacijama, o ubistvu Olivera Ivanovića nema novih detalja, ali radna grupa koja vodi istragu, radi punim kapacitetom, naveo je početkom nedelje zamenik komandanta Kosovske policije u Severoj Mitrovici, Besim Hoti.

 

 

 

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) OVAKO JE BEŽAO UBICA OLIVERA IVANOVIĆA! Pogledajte koliko mu je trebalo da nestane sa mesta zločina!

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...