Najnovije vesti

(FOTO) POTRESAN PRIZOR NA GROBU OLIVERA IVANOVIĆA: Mali Bogdan (7) zapalio sveću ubijenom tati! SAZNAO DA MU OTAC NIJE ŽIV
Foto: Zorana Jevtić

DAN POSLE SAHRANE

(FOTO) POTRESAN PRIZOR NA GROBU OLIVERA IVANOVIĆA: Mali Bogdan (7) zapalio sveću ubijenom tati! SAZNAO DA MU OTAC NIJE ŽIV

Crna Hronika

Najmlađi sin ubijenog Olivera Ivanovića, mali Bogdan (7) jedini nije bio na sahrani oca. U tom trenutku porodica je pokušavala da pronađe najbezbolniji način da saopšti detetu tešku istinu, da oca više nikada neće videti.

foto: Zorana Jevtić

- Rekla sam mu: „Sine, možeš da plačeš, ali ne mnogo, jer bi se tata u suprotnom ljutio“ - kaže kroz suze neutešna Milena.

foto: Zorana Jevtić

Bogdan je njegov najmlađi od četvorice sinova, a juče je prvi put upalio ocu sveću. Pored Milene i njenog sina, na grobu su juče upalili sveće Oliverov brat Miroslav sa porodicom, sestra, prva supruga i stariji sinovi Žarko, Janko i Nikola.

foto: Zorana Jevtić

Milena je za naš list objasnila da je trenutak dok je sinu saopštavala da je ostao bez oca bio emotivan i težak, ali da je dala sve od sebe kako bi mu to objasnila na najmanje bolan način za njega.

foto: Zorana Jevtić

Veliki gubitak

- Objasnila sam mu da je njegov tata tu negde na nebu, s anđelima. Da je njegov tata heroj, da nas gleda i da će on uvek biti s nama. Rekla sam mu da smo nas dvoje sada sa celom porodicom zajedno i da je sada najbitnije da čuvamo jedni druge... Bogdan ima tri brata i sestru, oni su stariji od njega, oni će mu, sigurna sam, pružiti svu svoju ljubav i podršku. On je veoma pametno dete i sve je to razumeo na pravi način - rekla je Milena.

foto: Zorana Jevtić

Ona će se, kako kaže, preseliti u Beograd, jer joj je najvažnije da sa sinom bude pored Olivera, ali i njegove porodice.

foto: Dragana Udovičić

- Želim da svi budemo zajedno na okupu i da jedni drugima pomognemo da prebolimo veliki gubitak. Znam da bi to i Oliver želeo - rekla je očiju punih suza Milena.

(Kurir/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Porodica se oprašta od Olivera Ivanovića, najpotresnije scene sa sahrane

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...