IVICA DAČIĆ ZA KURIR: Žena mi nije ljubomorna na Mašu Zaharovu
Foto: Profimedia

Šef diplomatije o neobičnoj bliskosti sa Zaharovom

IVICA DAČIĆ ZA KURIR: Žena mi nije ljubomorna na Mašu Zaharovu

Politika -

Šapnula mi je: „Šta je sa cigarom sa mojim likom?“ Rekao sam joj da je čuvam i da ću je poneti u Guču, gde idemo zajedno

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić najavio je za Kurir da će portparolku ministarstva spoljnih poslova Rusije Mariju Zaharovu dovesti na Sabor trubača u Guči, ali i da njegova supruga Sanja „nema razloga da bude ljubomorna“ zbog njihove bliskosti!

- Maša mi je dala obećanje da obavezno na leto dolazi u Guču. Pričali smo o srpskoj muzici i ispostavilo se da još nije čula kako svira srpska truba i tako je juče pao dogovor da je vodim u Guču - ispričao nam je Dačić.

foto: Profimedia

On nam je otkrio i šta mu je Zaharova šapnula na uvo kada je na konferenciji sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom, izvan uobičajenog protokola, od njega primila licidersko srce.

- Pitala me je šta je sa cigarom sa njenim likom koju mi je ranije poklonila. Iskreno sam joj rekao da je još čuvam i obećao da ću je poneti u Guču - kaže Dačić.

Sanja Dačić
Sanja Dačićfoto: Damir Dervišagić

Upitan kako njegova supruga Sanja gleda na taj odnos i najnoviji poklon - licidersko srce, Dačić je rekao:

- Nema zbog čega da bude ljubomorna, to je samo pažnja za velikog prijatelja našeg naroda.

Inače, Dačić nam je rekao i da bi Gambija mogla biti jedna od država koja će povući priznanje nezavisnog Kosova. On je juče na sastanku sa gambijskim kolegom Juseinom Darboom preneo molbu da ova afrička država preispita odluku o priznanju.

- Moja molba i predlog našim prijateljima iz Gambije bio je da još jednom preispitaju odluku koju su doneli bivša vlast i bivši predsednik 2009. o priznanju jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, jer sve veći broj zemalja preispituje te odluke i ja sam izrazio nadu i našu želju da i Gambija preispita tu odluku - rekao je Dačić nakon sastanka.

Kurir / I. K.

Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SVEČANOST U AMBASADI: Lavrov uručuje orden Ivici Dačiću, tu je i cela porodica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track