NOVA POSLANICA U SKUPŠTINI: Ušla sa liste DJB, sada je u DS, a kaže da će biti samostalna
Foto: Printscreen Twitter

izmene u skupštini

NOVA POSLANICA U SKUPŠTINI: Ušla sa liste DJB, sada je u DS, a kaže da će biti samostalna

Politika -

U Skupštini Srbije danas je zakletvu položila nova poslanica Nada Kostić koja je bila na listi Dosta je bilo, i dolazi umesto poslanika Miloša Boškovića koji je nedavno napustio taj pokret i vratio mandat.

Kostić međutim neće zastupati DJB koji je napustila odmah posle održavanja poslaničkih izbora 2016. godine, već će biti samostalna poslanica iako je sada članica DS-a.

Ona je rekla novinarima da "ne bi bilo korektno" da odmah pristupi nekom poslaničkom klubu pošto je izabrana sa liste DJB.

Upitana zašto nije vratila poslanički mandat kada je napustila taj pokret, kazala je da je bila "zaboravila" da je na izbornoj listi za Skupštinu i da se "iznenadila" kada su je pozvali da dođe jer je dobila mandat, pošto je prva sledeća na listi DJB.

"Kada sam shvatila da ću biti poslanica, rešila sam da iskoristim priliku da se čuje moj glas, jer su mediji bili zatvoreni za mene, nisam mogla ni da promovišem svoju knjigu, a sednice parlamenta se prenose, pa ću imati priliku da iznesem svoje stavove", rekla je Kostić.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen Twitter)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track