EKSKLUZIVNI VIDEO DRAMA PRED HRTKOVCIMA: Napadnut funkcioner LDP! Nosio plakat Šešelj ratni zločinac!
Foto: TANJUG/ TANJA VALIC

dobio je više udaraca u glavu

EKSKLUZIVNI VIDEO DRAMA PRED HRTKOVCIMA: Napadnut funkcioner LDP! Nosio plakat Šešelj ratni zločinac!

Politika -

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović napadnut je na skupu u Hrtkovcima.

Kako saznajemo, pristalice LDP su držali natpis "Šešelj ratni zločinac", a onda su im prišli simpatizeri SRS i krenulo je koškanje i udarci.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Kada su to videli pripadnici SRS, napali su ih i došlo je do manjeg fizičkog obračuna, u kom je Žujović dobio više udaraca u glavu.

Kako saznajemo, aktiviste LDP su radikali vređali sa "ustaše, mrš ustaše".

Policija je brzo reagovala i razdvojila učesnike incidenta, trenutno ih sprovodi ulicama, dok ih radikali prate. Policija ih je odvela, i istovremeno je blokirana ulica.

Podsetimo, lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj i njegovi simpatizeri krenuli su danas u Hrtkovce povodom 26. godišnjice radikalskog mitinga, posle kojeg su pokrenuta prisilna iseljavanja Hrvata u Vojvodini 1992. godine. Šešelj je održao govor u Jarku, a onda krenuo nazad za Beograd.

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj i njegovi simpatizeri krenuli su danas u Hrtkovce povodom 26. godišnjice radikalskog mitinga, posle kojeg su pokrenuta prisilna iseljavanja Hrvata u Vojvodini 1992. godine. On je održao govor u Jarku, a onda krenuo nazad za Beograd.

(Kurir.rs/Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track