(FOTO) SRAMNE PRETNJE SINA VOJISLAVA ŠEŠELJA FUNKCIONERU LDP: Ja ću ti glavu skratiti makar mi to bilo poslednje u životu! LDP: Nadležni hitno da reaguju!
Foto: Dado Đilas

incident u hrtkovcima nastavlja se

(FOTO) SRAMNE PRETNJE SINA VOJISLAVA ŠEŠELJA FUNKCIONERU LDP: Ja ću ti glavu skratiti makar mi to bilo poslednje u životu! LDP: Nadležni hitno da reaguju!

Politika -

Nikola Šešelj, stariji sin lidera radikala Vojislava Šešelja, posle incidenta u Hrtkovcima, kada su radikali napali funkcionera LDP-a koji je nosio plakat "Šešelj ratni zločinac", uputio je pretnje smrću Đorđu Žujoviću iz stranke Čedomira Jovanovića.

"Sreća vaša što nisam bio tamo. Sad bi vas lopatom skupljali....Ovoj devojčici ću oprostiti. Njoj jadnoj izgleda roditelji mozak nisu napravili. A ova četvorica. Da sam ga ja napao taj ne bi imao više ni fizičke funkcije, a kamoli neke druge. Što ne znaci da će ih imati...", napisao je Nikola Šešelj na svom Fejsbuk profilu koji je javan.

Liberalno demokratska partija (LDP) zatražila je danas hitnu reakciju nadležnih organa zbog pretnji smrću koje je njihovom aktivisti Đorđu Žujoviću uputio Nikola Šešelj, sin lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

Oni su u poručili da nadležni hitno moraju reagovati, jer je to direktna pretnja smrću Žujoviću.

On je kao profilnu fotografiju stavio istoimenog funkcionera LDP, a potom nastavio sa pretnjama u više postova napisavši: Ja ću ti glavu skratiti pa makar mi to bilo poslednje u životu, kao i ako ga neko rokne pre mene skupiću bar jedno 100.000€ za tog gospodina.

"Mrzi me da se krećem zbog majmuna. A majmun se ne plaši za bezbednost... glava ti je ucenjena a ja sam već počeo da skupljam pare", napisao je Nikola u komentaru ispod profilne fotografije.

Ovo su printskrinovi postova Nikole Šešelja, sina Vojislava Šešelja i brata Aleksandra koji je inače narodni poslanik u Skupštini Srbije.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

(Kurir.rs/Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Espreso Ekskluzivno - tuča radikala i pristalica LDP-a u Hrtkovcima, udaranje Đorđa Žujovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track