Kamenovana zgrada opštine Kosovska Mitrovica
Foto: Kim

Kamenovana zgrada opštine Kosovska Mitrovica

Politika -
Na opstinskoj zgradi kamenicama je polomljeno jedno staklo, a u trenutku napada u zgradi su se nalazila dvojica radnika obezbeđenja koji su ostali nepovređeni

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznate osobe oko ponoći su kamenovale zgradu opštine Kosovska Mitrovica, ali povređenih nije bilo.

Na opstinskoj zgradi kamenicama je polomljeno jedno staklo, a u trenutku napada u zgradi su se nalazila dvojica radnika obezbeđenja koji su ostali nepovređeni, javio je novinar Tanjuga s lica mesta.

Ispred zgrade se mogu videti kamenice kojima su napadači gađali zgradu opštine, a na licu mesta se nalaze i pripadnici kosovske policije.

Zgrada opštine Kosovska Mitrovica, koja se našla na meti napadača, nalazi se u multietničkom naselju Tri solitera.

Nešto iza ponoći na lice mesta stigao je i predsednik skupštine opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić, koji je najoštrije osudio incident.

Pantić je u izjavi Tanjugu istakao da je indikativno što vojnici Kfora večeras nisu bili u blizini zgrade, gde obično borave, kao ni pripadnici policije.

Istovremeno, ukazao je on, jake policijske i vojne snage se koriste kako bi se obezbedila zgrada administrativne kancelarije kosovske vlade u naselju Bošnjacka mahala u Kosovskoj Mitrovici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track