MIHAJLOVIĆEVA: SNS uskoro o rekonstrukciji vlade i gradonačelniku Beograda
Foto: Zorana Jevtić

na sednici predsedništva sns

MIHAJLOVIĆEVA: SNS uskoro o rekonstrukciji vlade i gradonačelniku Beograda

Politika -

BEOGRAD - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će se uskoro biti održana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), a na tom sastanku će se raspravljati o rekonstrukciji vlade i izboru gradonačelnika Beograda.

"Nemam ništa protiv rekonstrukcije vlade, kad god su dešavale rekonstrukcije moja poruka je bila nemam ništa protiv da dođe nova energija", rekla je za televiziju Prva Mihajlovićeva, koja je i član Predsedništva SNS.

Komentarišući izbor Siniše Malog za ministra finansija, ona je kazala da je sa njim imala odličnu saradnju dok je bio gradonačelnik i dodala da je često tada znala da ga oslovi kao ministra.

"Ja sam stalo u šali govorila: Ministre gde si, ali kada se uđe u vladu to je vrsta izazova bez obzira na to koji resor vodite i znate na šta pristajete - pristajete da kada uđete u vladu, da ono što je jedino merljivo bude rezultat", rekla je ona.

Govoreći o izgradnji jeftinih stanova za pripadnike bezbednosti, ona je kazala da je veoma važno da se zna da nema rang lista i da svako ko želi može da kupi stan čiji će kvadrat biti 500 evra.

Podsetila je da će gradnja jeftinih stanova početi u avgustu u Nišu, Kraljevu i Vranju i da će se graditi u 10 gradova u zemlji.

Ministarka je najavila da će se taj projekt proširiti i druge zaposlene u javnim službama, ukoliko se model pokaže kao dobar i efikasan.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track