VUK JEREMIĆ SA PORODICOM STIGAO U BEOGRAD: Sofija je moja i Natašina najveća pobeda
Foto: Zorana Jevtić

Na radost

VUK JEREMIĆ SA PORODICOM STIGAO U BEOGRAD: Sofija je moja i Natašina najveća pobeda

Politika -

Nakon 12 godina borbe konačno smo postali roditelji i od nas nema srećnijih na svetu. Sofijin dolazak kući, u Srbiju, naš je najsrećniji dan posle njenog rođenja, kaže za Kurir lider NS

Vuk Jeremić, bivši šef diplomatije, danas predsednik Narodne stranke, i njegova supruga Nataša doputovali su juče u Beograd iz Njujorka sa ćerkom Sofijom, koju su dobili posle 12 godina borbe za potomstvo.

Jeremić u razgovoru za Kurir kaže da je jučerašnji dan, kada je, kako navodi, Sofija došla kući u Srbiju, za njih najsrećniji dan posle njenog rođenja. Devojčica, koja ima oko četrdesetak dana, prema rečima tate, dobro je podnela let. - Stigli smo kući! Ovo je prvi put da smo svi zajedno ovde, vratili smo se, ovde živimo, ovde ostajemo. Konačno smo došli kući. Puno nam je srce. Ovo kad smo se vratili kući jedan je od naših najsrećnijih dana posle njenog rođenja - kaže Jeremić i dodaje: - U životu sam napravio više hiljada letova, ali je ovaj bio najposebniji. Bio sam dosta uzbuđen, prvi put sam leteo sa ćerkicom. Ovo je i Sofijin prvi let. Bilo je malo plakanja u početku, ali čim smo uzleteli, Sofija je zaspala i prespavala gotovo ceo put.

foto: Zorana Jevtić

Sofija je, kaže Jeremić, najveća pobeda u životu njega i njegove supruge Nataše. - Nakon 12 godina borbe, nakon više desetina vrlo neprijatnih i gorkih iskustava, konačno smo postali roditelji. Od nas nema srećnijih na svetu! Imam i veću obavezu i odgovornost da učinim sve što je do mene da ova zemlja bude što je moguće bolje mesto za život za moju Sofiju i svu našu decu - navodi predsednik Narodne stranke.

Supruzi Nataši pomaže u svim obavezama oko bebe. - Za sada sam neko ko ima najviše sreće kada treba da smiri Sofiju. Kad zaplače, kad dođe do grčeva, to je sada taj period, tata je zasad najuspešniji u smirivanju - kaže Jeremić i dodaje da su podeljena mišljenja oko toga na koga beba leči, ali da bi on voleo da Sofija pre liči na njegovu suprugu Natašu nego na njega.

Kurir.rs/K. Blagović/Foto:Zorana Jevtić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MALENA SOFIJA STIGLA U SRBIJU: Vuk i Nataša Jeremić doveli ćerku iz Njujorka u otadžbinu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja