Bogdanović osudio ubistvo srpskog bračnog para

Užas kod Uroševca

Bogdanović osudio ubistvo srpskog bračnog para

Politika -
Milovan Jeftić, i njegova supruga Ljiljana, pronađeni su mrtvi u porodičnoj kući

KOSOVSKA MITROVICA - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović najoštrije je osudio ubistvo bračnog para Jeftić u selu Talinovac kod Uroševca, zapitavši šta još Srbima treba da se desi da bi međunarodna zajednica i vlasti u Prištini počele da na adekvatan način brinu o srpskoj zajednici u pokrajini.

Bogdanović je ocenio da su uzrok ovakvih i sličnih zločina koji se dešavaju na Kosovu i Metohiji, neotkrivanja do sada počinjenih zločina na Srbima na Kosmetu.

"Nijedno ubistvo koje se dogodilo na Kosovu i Metohiji gde su žrtve bili Srbi nije rasvetljeno, niko nije sankcionisan zbog tih zločina i takva situacija ohrabruje ljude koji to rade i koji su spremni na takve zločine", rekao je Bogdanović.

Predstavnik povratničkog sela Talinovac kod Uroševca na Kosovu Milovan Jeftić, i njegova supruga Ljiljana, pronađeni su sinoć mrtvi u svojoj porodičnoj kući.

Predsednik Opštine Uroševac Milan Janjić rekao je da je Ljiljana doputovala u Talinovac pre nekoliko dana, da od meštana niko ništa nije čuo jer se kuća Jeftića nalazi izdvojena na kraju sela.

Ubijene supružnike pronašao je komšija koji je došao u posetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track