Najnovije vesti

SVE PO SPISKU! VESELJI KAZANOVA! Maznuo i ženu i svastiku Agimu Čeku!
Foto: Dragan Kadić

Auuu noćna mora ALBANACA

SVE PO SPISKU! VESELJI KAZANOVA! Maznuo i ženu i svastiku Agimu Čeku!

Politika
10:39h

Predsednik kosovskog parlamenta pre 10 godina zaveo je suprugu, ali i svastiku bivšeg premijera. Veselji važi za velikog švalera koji preko žena funkcionera dolazi do informacija, tvrdi Nicović

Kadri Veselji, predsednik Skupštine Kosova - pored Ljumnije, žene Hašima Tačija - zaveo je i suprugu, ali i svastiku bivšeg premijera ove takozvane države Agima Čekua, tvrdi Marko Nicović, bivši šef beogradske policije.

foto: EPA

Nicović kaže da, na osnovu informacija kojima raspolaže, Veselji važi za glavnog zavodnika na Kosovu, a da je veze sa suprugama funkcionera koristio i kako bi došao do informacija koje su mu pomogle da opstane na političkoj sceni. To znači, dodaje, da je Veselji praktično preko kreveta preživeo svaki politički proces na Kosovu.

Sve koristi

- Kadri Veselji važi za čoveka koji voli da šarmira žene svojih bližih saradnika. Pa on je bio u vezi i sa ženom i svastikom Agima Čekua. To je bilo pre otprilike deset godina. On u tom nekom miljeu važi za velikog švalera - kaže Nicović i dodaje:

foto: EPA

- Veselji je čak imao i srpski nadimak - Veseli, pošto je voleo da unaokolo šarmira žene. Nicović kaže da Veselji uživa u pažnji žena, ali i da je upravo preko tih žena dolazio do važnih informacija. - On je preko tih žena (supruga funkcionera) sve znao. Zato se i održao na vlasti tako dugo. Uvek je znao šta se sprema, zato je Veselji i opstao u "sudarima" Rugove i Čekua, Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja - navodi Nicović i dodaje: - Seks ga je sačuvao na vlasti.

Okoristili se i vojnici

Nicović ističe i da su neki pripadnici Kfora stupali u ljubavne veze sa suprugama kosovskih političara kako bi izvukli informacije o tome šta im rade muževi. - Davali su (neki od pripadnika Kfora) novac, poklone, ali i bili u ljubavnim vezama sa suprugama kosovskih funkcionera da bi došli do informacija koje su ima bile potrebne, a tiču se političkog delovanja njihovih supružnika - navodi on.

Podsetimo, Božo Spasić je pre dva dana otvorio ovu temu kada je rekao da je Ljumnija Tači uhvaćena u švaleraciji sa Veseljijem i da je Tačiju ovu informaciju javila turska obaveštajna služba. Prevareni muž je čak obavešten i o lokacijama na kojima se sastaju ljubavnici - uključujući državne vile i lovačke kuće.

Kurir.rs/I.Knežević/Foto:Dragan Kadić

Da ga ne boli glava

Haradinaj sve zna, zato ženu nigde ne pušta

Nicović ističe da Ramuš Haradinaj zna sve što se dešava, pa zato "ne pušta" nigde svoju suprugu. - Haradinaj jedini drži taj albanski sistem, samo u kući i nigde više - kaže Nicović.

foto: Profimedia

I Spasić je isto rekao za Haradinaja, da svoju suprugu ne pušta nigde. Spasić je kazao da su Albanke slabe na oficire Kfora, a da supruge funkcionera humanitarne žurke koriste kao paravan da bi održavale paralelne veze s vojnicima. - Zato Haradinajeva žena ne prisustvuje tim humanitarnim događajima - naveo je Spasić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja